Orhidee vanda este originara din Asia tropicala si este compusa din mai multe sub-familii specii considerate si cunoscute frecvente sub denumirea de tipuri de Vanda.Comanda aici orhidee soi vanda la fir. Familia de orhidee Vanda produce flori in mai multe culori, insa nuantele de albastru si mov variegate par a fi preferatele clientilor din florarii, dar si a crescatorilor cu traditie din zonele unde aceasta superba floare este produsa pentru distributie internationala.

orhidee vanda
Orhidee mov intens spre cyclam, tijata cupa cu cupa de catre maestrii florari (cu sursa de apa) si impletita magnific cu frunze de aspidistra si gypsophila pufoasa.

Planta de orhidee Vanda matura poate inflori de 3 ori pe an si isi pastreaza florile proaspete timp de 2 luni.  Spre deosebire de alte orhidee care sunt colorate artificial, Vanda albastra si mov este cu adevarat singura orhidee albastra NATURAL. Nuantele incitante ale acestei splendide flori vin direct de la Mama Natura, insemnand ca albastru si movul intens pe care il produc ne pot incanta, in cazul unei plante, an dupa an.

Orhideele Vanda fac parte dintr-un gen de planta unic, numit epifite (vezi aici definitie pentru Epifit), aceste plante crescand fara pamant. In schimb, aceste viguroase si puternice plante isi folosesc radacinile aeriene, in mediul natural, pentru a se atasa de trunchiurile si crengile copacilor, absorband umezeala si nutrientii de care au nevoie direct din aer. In mediul artificial orhideele vanda sunt crescute in sere cu sisteme elaborate de mentinere a umezelii, pentru a crea un mediu ideal de crestere.

Orhidee vanda in buchete si aranjamente speciale

Pe langa faptul ca este o adevarata minune a naturii, orhideea Vanda este o bijuterie, in adevaratul sens al cuvantului, si pentru designerii florali. Cupele fine la atingere confera un aspect interesant si atractiv in orice buchet, aranjament sau compozitie florala. Orhidee Vanda arata exceptional atat in buchetele de oferit, cat si in buchetele de mireasa sau lumanarile de nunta. In cazul evenimentelor speciale, orhideea Vanda arata splendid in poze, atragand atentia asupra sa instantaneu, este rezistenta in compozitii si are culori speciale, foarte usor de asortat cu alb, roz sau rosu (culori des intalnite la nunti).

FlorideLux este printre singurele florarii online care iti pun la dispozitie o gama variata si completa de buchete si aranjamente cu orhidee Wanda sau orhidee Vanda, la preturi foarte bune, cu livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania. De asemenea, veti regasi si alte soiuri si tipuri de orhidee in ansambluri florale unicat, la orhidee pret special!

aranjament_trandafiri_1_

fl084

buchet_de_mireasa_inima_de_trandafiri_rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.