Trandafiri criogenati in cupola de sticla – acum poti sa oferi sau sa detii un trandafir fermecat asemeni celui din povestea Frumoasa si Bestia, datorita specialistilor de la FlorideLux. Si, mai mult de atat, poti trimite acest cadou inconjurat de magie ORIUNDE in ROMANIA, inclusiv in sate.

Trandafiri criogenati in cupola de sticla

Putine lucruri sunt intruchiparea magiei Disney asa cum este trandafirul fermecat in cupola de sticla, din povestea Frumoasa si Bestia. Cea mai buna florarie online din Romania iti ofera acum posibilitatea sa transformi in realitatea magia acestei povesti, in produsele tip trandafir criogenat cupola de sticla, cu preturi speciale la doar 119 RON!

Trandafiri criogenati in cupola de sticla Trandafiri criogenati in cupola de sticla Trandafiri criogenati in cupola de sticla Trandafiri criogenati in cupola de sticla

Acest cadou floral deosebit pare desprins fix din clasicul film animat din anul 1991, care a atins si a fermecat atat de multe inimi. Disponibili in culori puternice si vibrante de rosu romantic, roz intens, albastru misterios si negru tulburator, acest trandafir nemuritor este livrat in cupola de sticla pretioasa, cu baza aurita si funde pretioase din satin.

Trandafirii de sub cupola sau domul de sticla rezista pana la 25 de ani. Citeste mai multe despre trandafiri criogenati:

Acea „Bellé” din viata ta, acea femeie absolut irezistibil de frumoasa, care este alaturi de tine in orice moment, merita un moment de magie! Creeaza-l cu noii trandafiri criogenati in cupole de sticla, de la FlorideLux, cea mai mare florarie online din Romania! Oricand te decizi sa i-l faci cadou, cu siguranta ii vei face inima sa tresare de bucurie. Nu uita ca acesti trandafiri de sub cupola rezista pana la 25 de ani de zile, sunt un decor incantator pentru casa sau pentru birou.

Iar daca esti in cautarea unei ocazii speciale sa faci un astfel de cadou, nu uita ca se apropie Halloween, pe 31 octombrie 2017! Am creat un model de trandafir sub dom fermecat de sticla si cu tematica de Halloween, in care vei regasi paienjeni si crengute impaienjenite. Flori de Halloween

trandafiri criogenat in cupola de sticla, flori de halloween

Idei de cadouri si flori pentru Halloween