Afaceri cu flori – atunci cand profesionistii dintr-un domeniu isi pun fortele impreuna, se pot intampla lucruri absolut fantastice. Cu atat mai mult intr-un domeniu creativ, cum este industria florala. Pentru prima oara in Romania, un video dedicat floristilor a atins un numar de vizualizari record in doar 2 zile de la difuzare: peste 20.000 vizualizari, 100 comentarii si 55 distribuiri. Interesul a fost enorm, feedback-ul excelent si subiectele discutate foarte interesante, de ajutor pentru orice profesionist in domeniu.

Daca si tu esti interesat de afaceri cu flori si design floral, trebuie sa vezi acest live senzational cu expertii FlorideLux: Ioana Buiacu (Manager Executiv) si Any Chira (trainer floristica si director productie) au sustinut un LIVE pe Facebook foarte interesant, despre afaceri cu flori si design floral. Cele 2 experte in floristica (peste 15 ani de experienta fiecare) au raspuns cu sinceritate si celeritate celor mai actuale intrebari ale profesionistilor din domeniul florilor.

In cadrul LIVE-ului am acordat si 6 premii speciale si mult ravnite de profesionistii floristi, fiind extrem de utile! Premiul 1 – un curs decorator floral ; Premiile 2-6 – un kit format din agenda floristului si un cleste profesional Oasis.

Premiile au fost oferite cu ajutorul partenerilor nostri:

Cursuri Creative

Flowers Market Holland

Oasis Accesorii

Citeste si: Trandafirii rosii – florile preferate ale romanilor

Trebuie sa asculti si acest PODCAST foarte interesant pe tema: De cati bani ai nevoie pentru a deschide o florarie?

CURSURI FLORAR DECORATOR