Aranjament Mos Nicolae – grabeste-te sa gasesti inspiratie pentru prima dintre sarbatorile de iarna! Descopera Aranjamente de Mos Nicolae, acum venind in intampinarea ta cu o oferta eleganta si cu mult stil – o umbrela cadou la fiecare comanda cu livrare de 6 decembrie.

Aranjament Mos Nicolae
Cadou! Umbrela pentru oricare comanda de Mos Nicolae

Mos Nicolae aduce daruri pline de dragoste dedicate sarbatoritilor, dar si celor iubiti si, mai ales, copiilor! Sa ne amintim ce inseamna sarbatoarea de Sfantul Nicolae, care vine anul acesta pe aripile cristaline ale iernii!

Semnificatii si traditii in ton cu Aranjament Mos Nicolae

Sfantul Nicolae este una dintre cele mai indragite sarbatori crestine. Ea este corelata cu bucuria celor care poarta numele Sfantului si cu ghetutele in care Mosul strecoara cadouri celor cuminti. Se spune ca Sfantul Nicolae simbolizeaza iertarea, grija pentru semenii nostri si pentru cei mici. 6 decembrie este ziua cand ne apucam de impodobit casa si locurile dragi si, daca suntem harnici, bradutul de Craciun. E ziua cand ne adunam impreuna, de pe meleaguri indepartate, planuind Craciunul si Revelionul langa bradul de iarna.

Aranjament Mos Nicolae – Sugestii

Aranjament Mos Nicolae
Cadouri de Mos Nicolae pentru tine

Am gasit pe site-ul floridelux.ro o multime de aranjamente florale, care mai de care mai originale si de bun gust. Iata recomandarile noastre, dar pe pagina dedicata special zilei de Mos Nicolae veti gasi cate ceva potrivit pentru fiecare:

Cos cu flori de iarna – cu flori de sezon, predominand albul iernatic, cu decoratiuni delicate, incantatoare pentru ochi. Trandafirii eleganti intra in pereche cu amaryllis si crengutele de brad, in clinchetul clopoteilor dalbi.

Tinutul zapezilor este evocat floristic prin aranjamentul care iti taie rasuflarea Baby, it’s cold outside!  – apropos, la oferta imbatabila.

Pentru cei mai romantici, dornici sa faca impresie cu darul lor inmiresmat, am descoperit Cutia cu trandafiri Frosty. Atatea obiecte frumoase cuprinse intr-o cutie alba, de bun gust! Si, da, putem arunca ochiul si peste celelalte oferte de pe site, daca ne plac!

Sa ne intoarcem la minunata dimineata de Mos Nicolae, cand cizmulitele ingrijite trebuie lasate in calea ghidusului Mos! Ei bine, da, comanda azi si vei primi darul mult dorit cu o umbrela eleganta si cu stil facuta cadou! Piesele de rezistenta, ati ghicit, sunt cizmulitele stilizate: Cizma cu flori de iarna si, preferata mea, Botina stilizata de Craciun.

Mai jos iti ofer cateva articole cu sfaturi de Mos Nicolae, inclusiv mesaje celor dragi si idei de pe alte meleaguri. Sarbatori fericite!

Flori pentru 6 decembrie

Cele mai inspirate daruri de Mos Nicolae

Florile de Mos Nicolae care vestesc sarbatorile iernii

Cele mai frumoase flori de Mos Nicolae

Flori de Mos Nicolae

Buchete de Sfantul Nicolae

Cele mai inspirate daruri de Mos Nicolae

Florile perfecte de Sfantul Nicolae

Flori in dar de Sfantul Nicolae

Flori pentru 6 decembrie 2018

Flori de Mos Nicolae – vestesc sarbatorile iernii

Cele mai frumoase flori de Mos Nicolae

Ce punem in ghetute? Obiceiuri amuzante