Aranjamente de Crăciun 2020, Zăpada cade, copiii sunt cu sania și bradul este împodobit, este vremea oficială de Crăciun! Anul acesta, atunci când începeți să vă gândiți la ce să le trimiteți celor dragi îndepărtați de casă, gândiți-vă la ceva frumos!

Noi, Flori de Lux, am creat pentru acest sezon de iarnă Joyfull Christmas @Home Collection, în ideea de a fi alături de voi în orice ocazie, pentru a transmite iubire și caldură prin aranjamentele noastre florale.

Prin această colecție, vă oferim o varietate de aranjamente florale proaspete de Crăciun, decorațiuni speciale pentru iarnă, toate cu menirea de a umple fiecare casuță cu florile sezonului.

Livrarea florilor de Crăciun reprezintă sezonul dăruirii! Florile de Crăciun le transmit celor apropiați nouă spiritul sărbătorilor de iarnă!

Aranjamente de Crăciun 2020

Care sunt cele mai bune flori de Crăciun? Cele mai bune flori de trimis de Crăciun sunt cele care sunt festive și te aduc în spiritul sărbătorilor! O floare tipică de Crăciun este Poinsettia, deoarece culoarea de roșu aprins reprezintă perfect sezonul de sărbători.

Crăciunițele sunt flori grozave de Crăciun, dar și pentru că florile lor în formă de stea pot reprezenta Steaua lui David din povestea tradițională de sărbători.

Trandafiri de Crăciun

Trandafirii de Crăciun sunt cadoul perfect pentru flori de Crăciun în 2020. Anul acesta toată lumea ar putea folosi puțină dragoste de la prietenii de familie. Deci, în acest Crăciun trimiteți un buchet cu trandafiri roșii de Crăciun.

Trandafirii de Crăciun sunt adesea aranjați într-un buchet cu o varietate de flori albe și verdețuri de sezon, pentru a face cadoul floral perfect de Crăciun.

Ce simbolizează trandafirul de Crăciun?

Albul Trandafirului de Crăciun este puternic asociat cu povestea tradițională de Crăciun a creștinismului, simbolizând puritatea și dragostea nașterii lui Iisus Hristos. Este dat ca semn al unui nou început și al unui nou început în preajma Crăciunului.

Sunt florile un cadou bun de Crăciun?

Aranjamente de CrăciunFlorile sunt un cadou popular și minunat de trimis în timpul Crăciunului. De multe ori, de Crăciun, accentul principal se pune pe cadouri – să oferim și să primim. Dar uneori nu știi ce să îi trimiți cuiva drag care are deja tot ce își dorește. Florile pot fi cadoul perfect de trimis de Crăciun, deoarece sunt frumoase și reprezintă viața și dragostea.