Aranjamente de Crăciun handmade, Cu toții vedem vedem în media aranjamente extravagante de Crăciun. Dar cine are timp sau buget pentru a realiza aceste aranjamente de Crăciun pentru o masă fastuoasă? Dacă doriți să vă amenajați cel mai frumos decor de Crăciun, dar să rămâneți în buget, atunci trebuie să vedeți aceste idei centrale pentru Crăciun.

Piesă centrală de Crăciun cu mini copaci rustici – de fapt puteți să alegeți 3 găletușe în care să adaugați ramuri de brad formând un brăduț. Iar brăduțului îi puteți agăța conuri de brad și o instalație cu luminițe calde. Foarte ușor nu?

Piesa centrala de Crăciun, din sticlă cu cupolă iluminată – Așezați o mini căsuță de Crăciun cu un șir de lumini alimentate cu baterii sub o cupolă. Adăugați o coroană de flori și o tavă pentru un aspect Wow!

Aranjamente de Crăciun handmade

Colecție de Crăciun cu lumânări și ornamente – Este atât de ușor să creați un aranjament de Crăciun prin adunarea unor articole de Crăciun și plasarea lor pe o tavă decorativă sau coș, în culorile de iarnă. Puteți adăuga suporturi de lumânări ornate și lumânări.

Piesa centrala de Crăciun din lemn rusticaranjament de Crăciun creat în vas din lemn, cu brad, conuri, mere, scorțișoară, alături de lumânări și o șampanie cadou, perfectă pentru a sărbători în familie! 

Trandafiri de Crăciun, cadoul perfect de sărbătoare. Un aranjament de Crăciun senzațional, decorat abundent cu trandafiri roșii, mere aurite, frunze aurii sclipitoare Într-un vas de ceramică roșie, cu un finisaj glossy. Lângă aranjament puteți să adăugați o șampanie aurită MUSE.

Decorul preferat al lui Moș Crăciun, un aranjament plin de parfum de cetină, portocale, scorțișoară, plasat pe o buturugă naturală înzăpezită.

Florărie online Flori de Lux este mereu alături de tine! Iar plantele și florile de Crăciun ne ajută să îmbunătățim această experiență, a amintirilor și poveștilor în familie.

Dacă ești în căutarea inspirației pentru casa ta de Craciun, aruncati o privire la colecția de iarnă Flori de Lux. Livrare flori în Bucureștiflori de Crăciun la domiciliu! Florărie online Sector 5 alături de tine în orice ocazie! Piese de decor rafinate de Crăciun, aranjamente florale de Crăciun, plante și flori sezoniere de Crăciun care vă vor lumina casa!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Cauți aranjamente pentru masa de Crăciun? FlorideLux le-a pregătit pentru tine!