Aranjamente de Paște cu ouă pentru sărbători în familie la prețul corect!

Sărbătorile Pascale se apropie și fiecare dintre noi începe să se pregătească într-un fel sau altul. Paștele e una dintre acele sărbători în care ne bucurăm de liniște și petrecem timp în familie sau alături de cei dragi pe care îi considerăm de fapt parte din familie.

În același timp, oferim și primim cadouri. Cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi anul acesta sunt acele aranjamente de Paște cu ouă pe care le poți comanda chiar de pe www.floridelux.ro. De ce să comanzi aranjamente de Paște cu ouă? Pentru că vor completa de minune casa destinatarului, vor atrage priviri, impresionănd plăcut și, în plus, vor aduce zâmbete și voie bună.

Ce sărbătorim de Paște

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, cea care aduce liniște și bucurie în viețile noastre.

La câteva zile după venirea Sa în Ierusalim, Iisus a fost judecat și răstignit, a murit pe cruce și apoi a fost pus în mormânt. După exact trei zile a Înviat, motiv pentru care de Paște sărbătorim pe Iisus și minunile pe care Le-a săvârșit, Paștele fiind asociat cu primăvara și trezirea naturii la viață.

În ceea ce privește obiceiurile de Paște, cel mai cunoscut este vopsitul ouălor. Acest lucru se face în Joia Mare, iar culoarea roșie simbolizează sângele Domnului. De pe masa de Paște nu vor lipsi nici pasca, drobul sau cozonacul. Știi ce altceva nu ar trebui să lipsească? Florile!

Florile reprezintă elementul cheie atunci când vrei să faci un cadou sau vrei să aduci zâmbetul pe chipul cuiva. Oferă flori și aranjamente de Paște cu ouă și adu un plus de culoare casei tale!

Aranjamente de Paște cu ouă

Nu știi cum poți alege aranjamentele? Iată ce poți face:

Oferă coșuri cu flori simple, dar de efect!

Aranjamente de Paște cu ouă

Un aranjament simplu, tradițional, va fi perfect pentru mama ta! Oferă un aranjament de Paște cu flori colorate în nuanțe de roz și violet într-un coș rustic cu conuri de brad și puișori în primăvara asta! Acest aranjament este potrivit oricărei persoane iubitoare de natură și simplitate. Îl vei găsi pe www.floridelux.ro disponibil chiar acum. Comandă din timp aranjamente de Paște cu ouă și scapi de stresul cumpărăturilor din ultima zi!

Oferă aranjamente cu un design deosebit
Aranjamente de Paște cu ouă

Dacă ești îndrăzneț, iubitor de artă și culoare, alege ceva special! Acest aranjament aduce primăvara la tine acasă, având în compoziție nuanțe calde, puternice și contrastante de primăvară-vară, un portocaliu puternic care îți ia privirea! Dacă vrei să atragi atenția, atunci cu siguranță trebuie să comanzi un aranjament floral de Paște cu trandafiri galbeni și flori în nuanțe de roz-violet! Ghiveciul ia forma unui ou decorat cu iepurași, avand și un mic capac, construit sub același design și culoare. Comandă flori online și beneficiezi de livrare oriunde în România!

Integrează ouăle în aranjamentul tău!

Ți-am pregătit ceva special! Comandă aranjamentul de mai sus și oferă un plus de culoare încăperii tale! Aranjamentul este compus dintr-un buchet cu trandafiri, crizanteme și garoafe și completat de o vază plină cu ouțe mici  și colorate. În ansamblu, acest aranjament transmite veselie, jovialitate și voie bună. Comanda-l online și primești cadou o felicitare pe care poți scrie o urare de sezon!

Alege un aranjament pentru masa de Paște

Aranjamente de Paște cu ouă

De pe masa de Paște nu trebuie să lipsească florile. Alege un aranjament de Paște cu ouă în varianta de lux și împodobește masa cu cele mai frumoase flori de la FlorideLux. Pe www.floridelux.ro găsești cele mai frumoase aranjamente pentru masa de Paște în forme și culori dorite de tine. Dacă nu știi ce să alegi, poți apela la floriștii noștri și să alegeți împreună florile preferate! Livrarea se va face în mai puțin de 24 de ore conform standardelor noastre!

Nu oferi ouă de ciocolată, oferă ouă cu flori!

Aranjamente de Paște cu ouă

Ciocolata îți oferă un plus de serotonină, știm asta, dar un aranjament cu flori precum cel de mai sus îți oferă mai mult decât atât. Indiferent dacă vrei sa îl oferi cadou sau să îl achiziționezi pentru tine, un aranjament cu flori într-un ghiveci, ca o carapace, în formă de ou se va potrivi de minune cu bucatele de pe masa de Paște. Intră pe www.floridelux.ro și alege din oferta de luna aceasta cadoul complet de Paște pentru ei și pentru tine!

Nu știi de unde poți comanda flori de Paște?

Toate cele de mai sus le poți găsi pe www.floridelux.ro alături de zeci de alte produse. Flori de Lux este prima florărie online din România și se menține pe piață de mai bine de 18 ani. De-a lungul timpului au investit în afacere și au ajuns la un succes pe măsura așteptărilor și efortului depus! Dacă vrei să comanzi online produse de calitate, intră pe site-ul lor și alege produse cum rar vezi! FlorideLux livrează oriunde în România în mai puțin de 24 de ore. Pe lângă asta, îți pun la dispoziție bonusuri și cadouri de nerefuzat. Accesează florăria lor online și poți alege flori de sezon, buchete cu flori simple sau în culori intense, cutii cu flori elegante sau aranjamente senzaționale cu livrare chiar la tine acasă!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.