Beneficiile florilor acasa –  tu știi care sunt? Este adevărat că florile ne înfrumusețează viața de zi cu zi, dar pe lângă plusul de culoare pe care îl oferă încăperii, acestea au o importanță majoră atât asupra sănătății noastre. Ți-am pregătit un articol cu 5 motive să ții și tu flori acasă.

Pe lângă animale, florile sunt cel mai bun prieten al omului. Ele ne aduc zâmbetul pe buze, cresc buna dispoziție, ne ascultă atunci când ne e greu și ne sunt aproape în cele mai importante momente din viața noastră, fie că vorbim de nuntă, botez, sau, în cel mai rău caz – evenimente funerare. Putem spune că florile sunt precum Dumnezeu: mereu aproape să te vegheze și să îți spună că „poți trece peste orice și că o nouă zi e o nouă șansă la bucurie”.

Comandă flori online și umple casa de culoare!

Beneficiile florilor acasa
Comanda flori online pentru bunăstarea ta! FlorideLux livreaza flori oriunde in Romania

Spune sincer: ți-ai ațintit vreodată privirea asupra unei plante? Dacă nu ai făcut asta încă, atunci poate că acum este timpul. Alege o plantă, fie ea din interior sau de afară și admir-o. Privește în detaliu fiecare petală învăluită în magie, culorile vii, nude sau contrastante care se împletesc cu suvițe de eleganță. Apoi îți poți îndrepta atenția asupra tijelor: mai lungi, mai scurte, rigide sau maleabile. Frunzele –  un alt detaliu care nu trebuie să îți scape. Dimensiunile frunzelor pot varia, culorile cu atât mai mult. Frunzele sunt recunoscute pentru nivelul ridicat de clorofilă pe care îl dețin, acesta fiind întrepătruns de șuvițe albe, dătătoare de mister. Indiferent de dimensiune, o floare va atrage întotdeauna prin textură și culoare.

Astăzi vom vorbi despre beneficii. Care sunt beneficiile florilor acasa?

1. Bună dispoziție

Este dovedit științific că florile aduc bună dispoziție. Fie că deții o vază sau o grădină plină, florile îți pot îmbunătăți starea de spirit în doar câteva clipe. Să ne gândim doar la momentul unic în care primești o floare: radiezi, ești fericit și se poate observa de la mulți kilometri că ceva frumos s-a întâmplat în viața ta. Dacă ai parte și de o surpriză pe măsură, atunci buna dispoziție va rămâne mult timp în viața ta. Comandă online flori pentru tine sau pentru cei dragi și ai livrare la domiciliu pentru emoții și zâmbete de durată.

Comanda online flori de la FlorideLux si ai livrare oriunde in Romania

2. Creativitate

Cel puțin o dată în viață, cu toții atingem nivelul de burnout mai devreme sau mai târziu și, odată atins, este greu sau aproape imposibil de depășit momentul fără un specialist. Totuși, florile pot fi AS-ul din mănecă. Adu un plus de culoare biroului tău așezând o plantă la ghiveci. Nu va ocupa mult loc și vor aduce cu ele un buchet de creativitate la masă. Atunci când lucrezi de acasă sau chiar la birou, este bine să faci mici pauze pentru a admira frumusețile vieții. Unerori, 15 minute privind natura pot egala 4 ore de somn. Florile sunt ca un pandantiv de creativitate. Astfel, de-a lungul timpului s-au făcut studii continue care dovedersc că florile acasa ajută la creșterea nivelului de creativitate, lucru care este acceptat și pentru productivitate. Dr. Roger Ulrich de la Universitatea Texas A&M a demonstrat că atât femeile, cât și bărbații au o gândire mai inovatoare în prezența plantelor, acestea devenind un element nelipsit din birourile marilor companii. Acum că știi două din beneficiile florilor acasă, când o să cumperi flori pentru căminul tău?

Beneficiile florilor acasa
O plantuta la ghivechi in casa ta nu poate aduce decat beneficii. Comanda online si noi livram cadouri deosebite la tine!

 

3. Design

Pe lângă efectele pozitive pe care florile de acasă le au asupra stării noastre de spirit și asupra creativității, să nu uităm că florile sunt o brățară de aur pentru casa ta. Florile poartă o frumusețe de nedescris, iar un buchet cu flori în nuanțe vii se va potrivi ca un puzzle unui design minimalist. Va fi pata de culoare care va capta atenția invitaților tăi. Estetica reprezintă punctul forte al florilor. De aceea, un mănunchi cu lalele înfipt într-o vază de cristal va transmite eleganță, naturalețe și bun gust. Este simplu să ai stil! Comandă flori online de pe www.floridelux.ro și ai livrare oriunde în România pentru cele mai frumoase flori. FlorideLux aduce stilul în casa ta!

Comanda online cele mai frumoase flori de la FlorideLux!

4. Înlătură stresul și anxietatea

Psihologii sunt de părere că beneficiile florilor acasa au un impact pozitiv și asupra minții noastre. Astfel, florile luptă cu succes împotriva depresiei, reușind să combată stresul și îngrijorarea care ne macină de zi cu zi. Sa demonstrat că florile îmbunătățesc comunicarea între membrii familiei și prieteni, iar o singură privire destinată acestora alungă anxietatea cât ai spune „floridelux”. Astfel, florile declanșează emoții pozitive atunci când sunt privite, transmițând corpului energie și bună-dispoziție. Cumpără constant flori de la FlorideLux pentru că ai reduceri actualizate în fiecare sezon. FlorideLux livrează flori oriunde în România!

Beneficiile florilor acasa
FlorideLux livreaza oriunde in Romania! Comanda si tu!

5. Împrospătează aerul din casă

Pe lângă parfumul afrodisiatic, îmbietor, pe care florile îl poartă, acestea au și capacitatea de a absorbi anumiți compuși toxici din atmosferă. Unele dintre cei mai buni „aspiratori de toxine” sunt spatifilele, gerberele și bromeliile, dovedindu-se deosebit de eficiente în ceea ce privește curățarea aerului din casă. Puntem spune că acesta este unul din beneficiile florilor acasa care ne face să ne cumpăm flori sau plante pentru fiecare încăpere.

Comanda online flori si cadouri de lux si ai livrare oriunde în doar 2-4 ore!

Indiferent de forma, culoare sau dimensiune, florile sunt un dar de care trebuie să profităm în fiecare clipă. Comandă FlorideLux pentru cele mai intense senzații, un amalgam de emoții de lux livrate chiar la ușa ta!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.