Buchete frezii foarte inmiresmate si parfumate! Frezia este o planta origirara din Africa de Sud si face parte din familia Iridacee. Freziile sunt flori usor de ingrijit, potrivita climei mediteraneene si foarte sensibile la frig. Florile ei sunt foarte frumos parfumate, cresc precum intr-un spic, dar pe orizontala. Culorile florilor sunt numeroase: albe, crem, galbene, portocalii, rosii, mov etc.

Descopera acum totul despre lalele – buchete de lalele speciale!

Buchete frezii apropiere

Timp de secole, frumusetea, parfumul si culorile freziilor au fost ignorate. Frezia este o floare a misterului tocmai pentru faptul ca nu are o istorie propriu-zisa, desi astazi fascineaza prin calitatile ei. Frezia este asociata iubirii platonice sau iubirii neimpartasite. Parfumul suav o recomanda ca fiind o floare a nostalgiei. Precum o amintire frumoasa, frezia este floarea amintirii.

Numele stiintific al florii vine de la biologul F. H. Theodor Freese ce a trait in secolul trecut si care s-a dedicat in mod special studiului acestei flori sud-africane. Tocmai pentru faptul ca frezia nu are o memorie istorica, mai exact, nu exista marturii clare privind descoperirea sa, a fost considerata floarea ce simbolizeaza misterul. Iar taina ei se refera la faptul ca nu isi elibereaza mirosul atat de imbatator, de inconfundabil si de atragator, decat intr-un ambient prietenos, atat ca temperatura si umiditate, cat si ca emotia cu care este ingrijita.

Buchete frezii

Buchetele de frezii pot fi daruite singure sau impreuna cu alte flori, in foarte multe combinatii. Le putem darui unui prieten drag, fiind florile puritatii si ale gandului bun. Le putem pune alaturi de trandafiri si le putem darui persoanei iubite. Posibilitatile sunt multiple. Frezia este folosita si in aranjamentele de nunta si in aranjamentele pentru mese festive tocmai pentru trasaturile ei delicate, discrete. Cele mai frumoase buchete de frezii sunt cele cu peste 35 fire, freziile fiind flori mici ca dimensiune.

Citeste si – Angajam florist in Brasov! Iti plac florile? Ai experienta in domeniu? Aplica acum!

Mai jos am ales pentru voi cele mai frumoase buchete realizate doar din frezii, buchete speciale si deosebite. Daca alegi sa comanzi online un buchet de frezii, nu numai ca vei beneficia de livare gratuita in peste 12000 localitati din Romania, dar impreuna cu buchetul tau de frezii vom livra si o felicitare speciala gratuita. Felicitarea FlorideLux.ro este premium, cu logo auriu in relief. Mesajul tau va fi printat pe aceasta felicitare, iar destinatara va primii la livrare buchetul de flori, felicitarea premium, dar si un pliculet de hrana pentru flori si o carticica cu instructiuni pentru ingrijirea cat mai corecta a florilor primite. Astfel dupa primirea florilor, destinatara va avea toate instructiunile necesare pentru a pastra cat mai mult florile trimise de tine cu atata dragoste!

Buchete frezii 2 Buchete frezii roz Buchete frezii multicolore Buchete frezii mix Buchete frezii galbene si roz Buchete frezii mix Buchete frezii albe Buchete frezii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.