Buchetul de mireasa pentru statura ta – cum sa iti alegi buchetul de mireasa in functie de inaltimea ta. Dupa rochia de mireasa, buchetul de flori ales de tine este cel ce va atrage cele mai multe privirii. Din pacate acest lucru nu este chiar usor, insa azi am pregatit toate informatiile necesare pentru a alege cel mai potrivit buchet de mireasa pentru tine :).

Buchetul de mireasa pentru statura ta

 

Pentru fiecare inaltime in parte sunt recomandate anumite tipuri de buchete, in functie de inaltimea fiecarei persoane. De asemenea, pe langa aceste aspecte este necesar sa mai tineti cont si de cateva reguli generale:

1. buchetul de mireasa se va alege in functie de trei aspecte – inaltimea ta, rochia de mireasa aleasa, incaltamintea aleasa.

2. buchetul se alege in functie de tendintele actuale si in functie de culorile si florile preferate de tine .

Citeste si : Pachete flori pentru nunta – beneficii si promotii

Buchetul de mireasa pentru statura ta

Cum am spus si mai sus, regulile generale care se aplica pentru buchetul de mireasa pentru statura ta sunt:

Cum se calculeaza pretul pentru aranjamente florale nunta

  • daca rochia de mireasa aleasa de tine este incarcata in partea de sus, iar in partea de jos este simpla, se recomanda sa alegeti un buchet de mireasa curgator, de preferat in culori mai deschise si nu foarte mare ca si dimensiune;
  • daca rochia de mireasa este simpla, se poate alege orice model de buchet, in functie de inaltimea ta, pentru ca aceasta sa fie proportional cu tine;
  • daca rochia de mireasa este incarcata in parte de jos, este recomandat sa alegeti fie buchete uniflorale, fie cat mai simple si in culori cat mai deschise;
  • daca rochia de mireasa aleasa este incarcata de foarte multe accesori, nu este recomandat ca buchetul sa aiba si el accesorii.

 

Top 10 decoratiuni DIY pentru masa de Paste!

 

Recomandari de la specialistii FlorideLux.ro pentru buchetul de mireasa pentru statura ta:

  • Buchete de mireasa pentru miresele mignone

Pentru mignone, sunt recomandate in general buchetele mici spre medii, pe rotund cu tijele nu foarte lungi sau pe microfon. Nu sunt recomandate buchetele curgatoare, tip cascada. De asemenea, buchetele tip cascada nu sunt recomandate nici pentru rochiile foarte incarcate in partea de jos.

Modele de buchete de mireasa pentru mignone recomandate:

Buchetul de mireasa pentru statura ta

Buchetul de mireasa pentru statura ta Buchetul de mireasa pentru statura taBuchetul de mireasa pentru statura ta

 

  • Buchete de mireasa pentru miresele inalte

Pentru miresele inalte, sunt recomandate in general buchetele curgatoare, in special cele uniflorale sau doar foarte deschise la culoare daca rochia este incarcata in partea de jos. In cazul in care rochia este simpla va recomandam buchete relaxate, cu cozile lungi, buchete cu aspect rustic, cu aer relaxat. In cazul in care rochia este incarcata in partea de sus recomandarea noasta este un buchet curgator, insa mai simplu sau eventual tijele florilor sa fie imbracate cu acelasi material ca partea de sus a rochiei sau ca tijele sa contina aceleasi accesorii ca partea de sus a rochiei.

Modele de buchete de mireasa pentru viitoare mirese inalte:

Buchetul de mireasa pentru statura ta Buchetul de mireasa pentru statura ta Buchetul de mireasa pentru statura ta
Buchetul de mireasa pentru statura ta

 

  • Buchete de mireasa pentru miresele medii ca si inaltime 

Miresele cu inaltime medie, sunt cele mai norocoase! Ele pot alege orice model doresc de buchet, insa trebuie sa tina cont in continuare de rochia aleasa si de incaltaminte.

Modele de buchete de mireasa pentru miresele medii ca si inaltime:

Buchetul de mireasa pentru statura ta

Buchetul de mireasa pentru statura ta Buchetul de mireasa pentru statura ta Buchetul de mireasa pentru statura ta