Ce flori oferim de Sfantul Stefan? – este deja 27 decembrie si astazi ii sarbatorim cu surle si trambite pe toti cei care poarta numele de Stefan sau Stefania.

Nume sarbatorite astazi, peste 400.000 de sarbatoriti in Romania: Ștefana, Ștefănuț,Stefanela, Stefanita, Ștefănică, Stefanos, Stefania, Stefanida, Stefanel, Steful, Steflea, Fanica, Fanel, Fane, Fanache, Fana.

Florile pentru o astfel de sarbatoare sunt un cadou foarte inspirat, pentru ca bugetele deja sunt alocate in marea lor majoritate pentru Craciun si Revelion, asa ca un buchet de flori colorat si parfumat, la un pret accesibil oricui este mai mult decat binevenit. De asemenea, un punct bonus este si faptul ca buchetele de flori pentru Sfantul Stefan se pot livra oriunde in Romania, fara taxa suplimentara de transport, prin cea mai buna florarie online! Astfel, poti trimite urari sarbatoritilor zilei si daca esti in vacanta, daca nu ai chef sa iesi din casa sau daca pregatirile pentru sarbatori ori treaba la serviciu nu iti permit sa umbli prin magazinele aglomerate dupa un cadou potrivit.

Felicitare virtuala de Sfantul Stefan, pe care o poti distribui pe retelele de socializare pentru arbatoriti:

felicitari sfantul stefan, felicitari virtuale

Alte felicitari virtuale pot fi downloadate aici: Felicitari electronice

Ce flori oferim de Sfantul Stefan?

Ce flori oferim de Sfantul Stefan?

Florile cele mai potrivite pentru Sfantul Stefan sunt cele cu tematica festiva sau in nuantele specifice sezonului: alb, rosu, auriu, verde, argintiu. Toata lumea este inca ancorata in magia Craciunului, in stralucirea sarbatorilor de iarna, asa ca un astfel de cadou este mai mult decat binevenit.

In oferta noastra speciala pentru Sfantul Stefan avem mai multe idei minunate de buchete de flori, cosuri de flori, trandafiri criogenati sau cutii cu flori, perfecte pentru a spune LA MULTI ANI! Iti recomandam cu precadere: trandafiri, crizanteme, orhidee sau crini, iar pentru a completa cadoul intr-un mod perfect, poti adauga un tort, o sampanie, o jucarie de plus, un set de cosmetice sau o cutie cu ciocolata de lux.

ce flori oferim de sfantul stefan cutie cu flori se sfantul stefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.