Ce flori oferim pentru inceputul scolii – cea mai frecventa intrebare din urmatoarele zile in gandurile parintilor. Inceputul scolii este anul acesta pe 12 septembrie, mai devreme decat de obicei.

De fiecare data, la inceputul anului scolar avem mari emotii de la mic la mare. Mereu am avut emotii la fiecare inceput de an scolar. In opinia mea, fiecare profesor/ invatator este ca un parinte pentru fiecare copil pe care il invata. Asa cum acasa, dorim sa ne multumim parintii si la scoala dorim sa ne multumim profesorii.

OFERTA SUPER SPECIALA PENTRU INCEPUTUL SCOLII SI RECOMANDAREA NOASTRA

catelus-de-flori

La fiecare inceput de an scolar daruim flori profesoarelor/ invatatoarelor. De obicei alegem flori de sezon, cum ar fi : crizanteme, dhalii, floarea soarelui sau trandafiri. Cele mai frecvente buchete daruite sunt din mix de crizanteme colorate sau de gradina. Astfel de buchete sunt foarte colorate dar si foarte rezistente.

Oferim flori cu drag, la inceput de an scolar celor mai apropiati profesori. De asemenea, ne ajutam copii sa invete sa daruiasca inca de mici. Cu toate ca in prima zi de scoala, profesoarele sunt obosnuite sa primeasca flori acest gest este apreciat de fiecare data si este apreciat si fiecare copil in parte.

Citeste totul despre sezonalitatea florilor!

E la moda sa oferi flori! Asa cum spune si sloganul nostru, vremurile s-au schimbat si prin daruirea unui buchet de flori iti arati admiratia fata de o persoana. Astfel, profesoarelor le daruim flori pentru a le multumii pentru rabdarea pe care o arata fata de copii nostri. De asemenea, le multumim si pentru toate lucrurile frumoase pe care le invata in preajma lor.

In scoala am invatat cu totii cele mai multe lucruri si ne formam caracterul care ne defineste. Profesorii au un loc foarte important in viata noastra. De aici avem tot interesul sa le aratam cat de importanti sunt pentru noi si le daruim mici atentii. La inceputul anului scolar suntem cu totii foarte agitati deoarece stim ca urmeaza sa vina o perioada mai grea. Pentru noi, ca si parinti deoarece trebuie sa avem mai multa grija de copii; pentru copii deaorece  s-au terminat zilele pline de joaca si de stat afara; iar pentru profesori deoarece au in grija atatia copii si trebuie sa ii convinga esenta scolii.

Ce flori oferim pentru inceputul scolii?

 

Pentru a raspunde la intrebarea Ce flori oferim pentru inceputul scolii? mai jos am pregatit o selectie cu cele mai frumoase flori. Am ales cateva produse disponibile pentru toate bugetele, dar si pentru a impresiona persoana care le primeste.

Ce Flori oferim pentru inceputul scolii?
Cosulet cu flori multicolore : crizanteme si trandafiri
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 2
Roaba plina cu flori – un cadou deosebit
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 4
Buchet din crizanteme mix de gradina
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 5
Buchet multicolor de toamna – irisi si gerbera
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii?6
Buchet de toamna – dhalii si crizanteme pline de culoare
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 8
Buchet nunate de roz si albastru – irisi si trandafiri
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 9
Buchet trandafiri galbeni si irisi mov
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 9
Buchet luxuriant de toamna – flori exotice
Ce Flori oferim pentru inceputul scolii? 10
Buchet luxuriant nuante de roz – buchetul ideal pentru a impresiona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.