Cel mai frumos cadou de Crăciun: Crăciunițele, Poinsettia de Crăciun este simbolul iconic al sezonului. Când începem să vedem aceste flori festive în centrele comerciale și holurile hotelurilor, știm că vacanța de iarnă este aproape aici.

Deși sunt adesea utilizate ca decorațiuni corporate, crăciunițele fac, de asemenea, cadouri personale minunate și decor pentru casă. În culori care variază de la alb înzăpezit până la stacojiu vibrant. În dimensiuni adecvate pentru desktopuri și jardiniere comerciale, floarea Crăciunului este iubită de toți. Dacă sunteți în căutarea de poinsettia de înaltă calitate în acest sezon, aveți încredere în experții de la Flori de Lux.

Când vine vorba de cadouri de sărbători, crăciunițele sunt doar începutul! Pentru a vă ajuta să alegeți cadouri unice și uimitoare în această sărbătoare, floriștii de la Flori de Lux au pus la punct colecția de cadouri Joyfull Christmas. Această colecție cuprinzătoare de articole sezoniere de iarnă va îndeplini toate dorințele de pe lista dvs. și veți găsi cu siguranță ceva ce le va plăcea.

Ghidul cadourilor de vacanță include crăciunițe vibrante, aranjamente florale superbe, coronițe de Crăciun, brăduți de Crăciun, decor pentru casă și coșuri cu bunătăți pentru toate gusturile.

Fiecare dintre aceste cadouri emană spiritul Crăciunului și sigur îți va înveseli casa sau birouș, și le va inveseli sărbătorile clienților tăi.

Cel mai frumos cadou de Crăciun: Crăciunițele

Coroniță Crăciun ramă, o decorațiune inedită și specială! Care va arăta minunat precum cadrul unui tablou pe perete sau precum un cadou încântător. Ideile sunt infinite! Coronița de Crăciun 50X40 cm, creată din crengi brad naturale și decor festiv: Crăciunițe, globuri, conuri și fundițe.

Sclipiri de iubire: aranjament de Crăciun aurit. Acum e momentul perfect să sărbătorești viața, iubirea, familia și să le arăți cât de mult înseamnă pentru tine! Trimite-le, oriunde s-ar afla, noul aranjament de Crăciun aurit! Cu scorțișoară, felii de portocale, crăciunițe cu praf auriu și lumânări festive!

Nu aveți timp pentru lista de cadouri? Atunci anul acesta, puteți să luați în considerare noile noastre idei din colecția Joyfull Christmas by FlorideLux! Pentru alegeri de cadouri surprinzătoare și frumoase.

De la poinsettia de Crăciun pentru biroul dvs., la aranjamente festive pentru familie și prieteni, sunați-ne! Cadourile dvs. vor fi fabricate manual, cu meticulozitate, create profesional și livrate la timp! Permiteți-ne să fim Moșul vostru anul acesta!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Crăciunițe îngrijire, de la specialiștii FlorideLux!