Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui le găsești la FlorideLux.ro pentru că FlorideLux este florăria online concepută pentru tine și cei dragi. Acum poți comanda online cadouri pentru fiecare membru al familiei, iar noi îți vom arăta imediat ce produse să alegi și cum le poți comanda.

Părinții sunt cei care ne țin spatele la fiecare pas, ne susțin, ne sprijină și au grijă ca alegerile noastre să fie cele corecte. De aceea, căutăm zile și clipe pe care să le dedicăm. De exemplu, sărbătorim ziua femeii pe 8 Martie și în prima duminică a lunii mai, zi în care oferim flori și cadouri mamelor și femeilor dragi nouă. În acest articol vom vorbi însă despre bărbați pentru că și tăticii merită o zi a lor. Citește mai departe și vezi ce cadouri poți comanda online de ziua tatalui.

Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui
Comandă coșuri cadou de la FlorideLux și ai livrare oriunde în România

Ziua Tatalui – când se sărbătorește

Tatăl este una din cele mai importante persoane din constelația noastră, având un rol decisiv în formarea copilului, asupra valorilor insuflate și a mediului de viață în care acesta își desfășoară activitățile.

Mulți spun că părintele de gen masculin nu este la fel de important precum cea care ne-a dat viață, dar, dacă mă întrebi pe mine, tata este centrul universului meu și o singură zi nu ar fi de ajuns să îi mulțumesc pentru ce sau câte mi-a oferit.

Un părinte nu poate lua locul celuilalt și cert este că amandoi sunt importanți. De aceea, în anul 2010, Alianța Antidiscriminare a tuturor Tăticilor, alături de un grup de șapte parlamentari români, a luat inițiativa de a legifera în România o sărbătoare dedicată taților.

Sărbătoarea Tatălui are loc anual în a doua duminică a lunii mai și vizează rolul bărbatului în societate și viața de familie.

Ziua Tatalui în alte țări

Deși este foarte cunoscută, Ziua Tatălui se sărbătorește diferit în fiecare țară. De exemplu, în Rusia, ziua tatălui este sărbătorită în 23 februarie și este recunoscută drept Ziua Apărătorilor Patriei.

În Italia, Festa del papa, zi cu aceeași semnificație, este celebrată în 19 martie, la fel și în Portugalia, Spania, Liechtenstein sau Bolivia.

În Coreea de Sud, nu există Ziua Tatălui, dar există Ziua Părinților și se sărbătorește în data de 8 mai.

Și dacă în România, Ziua Tatălui este celebrată în a doua duminică din luna mai, atunci în Austria și Belgia, acest lucru este făcut în luna iunie.

Cele mai multe țări însă, sărbătoresc Ziua Tatalui in a treia duminică din luna iunie, printre care și Argentina, Ecuador, Franța, Grecia, Malta, Croația, Cipru sau Mexico.

Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui

Anul acesta, de ziua lui, îi poți arăta tatălui tău că îl iubești într-un mod diferit. Scapă de tentația cadourilor obișnuite și optează pentru acel ceva care va atrage suficiente priviri cât să îi demonstreze cât de important este în viața ta. Vrei să știe că îl apreciezi? Comandă online un  cadou deosebit, conceput special pentru el! Iată câteva opțiuni în materie de cadouri care pot ajunge la tine sau destionatar în mai puțin de 24 de ore.

Aranjamente florale speciale pentru bărbați

Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui
Comandă aranjamente florale de Ziua Tatalui și fă o surpriză unică

Cine a spus că florile sunt doar pentru femei? Florile sunt pentru oricine! Ele ne dau putere și speranță, reușind să creeze și să transmită emoții mai bine decât oricine. Florile sunt nelipsite de la aniversări, onomastice, nunți, botezuri, cadouri de bun venit sau chiar și evenimente funerare. Toate astea mulțumită harului pe care florile îl poartă: vindecătoare și dătătoare de zâmbet.

Nu excludem florile nici măcar când vorbim despre bărbați.  E ziua Tatalui și nu știi ce cadou îi poți oferi? Orientează-te spre un aranjament floral pe sticlă, un aranjament impresionant, gândit pentru ei. Știi de ce este atât de special? Pentru că înglobează elemente masculine, dar totodată delicate și care reușesc să te aducă mai aproape de familie.

Aranjamentul de mai sus poate fi un exemplu: conține un vin savuros pe care sunt încununate flori de ornitogalum și cale albe, pure și imaculate. Albul florilor transmite sinceritatea sentimentelor tale, fiind un cadou pentru suflet. Toate acestea sunt completate de note rustice date de culoarea verde și coșul maro cu design inedit. Acest aranjament poate fi al tatălui tău. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să comanzi (pe acesta sau un altul care ți se va potrivi mai bine)! FlorideLux livrează oriunde în România în mai puțin de 24 de ore, deci nu va trebui să îți faci griji în ceea ce privește livrarea!

Plante cadou

Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui
Flori de Lux livrează flori la ghiveci la adresa ta în mai puțin de 24 de ore!

Un alt cadou de Ziua Tatalui cu care nu vei da greș sunt florile la ghiveci sau plante cu o rezistență îndelungată. Poți comanda de pe www.floridelux.ro flori în diverse culori la ghiveci și plante verzi, cu un aspect impecabil, care vor menține surpriza vie mult timp de acum înainte.

Comanda online un bonsai pentru tatăl tău și îl va putea păstra atât în interiorul casei, cât și afară. Bonsaii sunt plante de mici dimensiuni, plantați în ghivece micuțe și care necesită destul de multă apă pentru un aspect mereu verde. De ce este bine să oferi plante cadou? Pentru că, pe lângă energia pozitivă pe care ți-o oferă, ele au și numeroase beneficii asupra sănătății tale. De exemplu, plantele de interior purifică aerul și elimină substanțele toxice din atmosferă.

Fii special, comandă plante cadou online pentru tatăl tău de ziua lui și nu numai!

Băuturi cadou

Dacă opțiunile de mai sus nu te-au convins, îți mai oferim alte două variante pe care cu sigurnță le cunoști. Prima dintre acestea are în vedere băuturi cadou. Vrei să faci tatălui tău un cadou de care vă puteți bucura împreună? Trimite-i un vin de calitate! Flori de Lux livrează cadoul tău îăn siguranță cât mai repede posibil.

Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui
Nu uita să alegi un vin de cea mai înaltă calitate pentru Ziua Tatălui

Vinul roșu a fost întotdeauna preferatul bărbaților. Intră pe www.floridelux.ro și alege unul dintre cele mai bune vinuri de pe piață. Vinul de mai sus este o Fetească Neagră din anul 2018, un vin fructat, proaspăt, care se va potrivi de minune cu o plantă la ghiveci, dar poți alege și altele. La FlorideLux găsești vinuri și spumante premium precum Boottega Gold, spumant Rhein Extra, spumant cu foiță de aur, Moet sau un Prosecco Ami Extra Dry care își va lăsa amprenta pe papilele voastre gustative.

Coșuri cadou

Cele mai bune idei de cadouri Ziua Tatalui
Comandă coșuri cadou online de la Flori de Lux și primești poza martor cu acesta înainte de livrare!

Dacă vrei să oferi cadouri ce depășesc orice așteptare, alege coșuri cadou online și fă o surpriză deosebită! FlorideLux își propune această cutie Black Minimalist elegantă și purtătoare de savori unicate. Ai livrare oriunde în România la acest coș cadou pentru tatăl tău. Surprinde-l cu un vin de lux Montelliana, o cutie cu cafea intensă La Grande Reserve și o cutie cu praline fine cu cireșe. Intră pe www.floridelux.ro și alege coșul cadou perfect de Ziua Tatalui.

Comandă online cadouri Ziua Tatalui

Dacă nu știi unde poți găsi cadouri online pentru Ziua Tatalui, intră pe www.floridelux.ro și vei alege cadoul perfect. Pe site este disponibilă o gamă variată de produse cu care vei putea da pe spate pe cei din jurul tău. Ai aici atât flori, aranjamente și cadouri pentru bărbați, cât și pentru mame, bunicuțe sau iubite. La FlorideLux găsești cadouri pentru inima ta: flori colorate și parfumate, de sezon sau all season, flori mai mici, mai mari, câte una pentru fiecare! Alege cutii elegante pentru un eveniment mai select, aranajamente fantastice pentru cei mai îndrăzneți sau cadouri dulci, plușate pentru cei mai mofturoși.

Cele mai frumoase plante la ghiveci sunt cele de la Flori de Lux. Comandă online flori și cadouri de Ziua Tatalui

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.