Comanda online flori in Giurgiu de la Flori de Lux si poti sa ii faci o surpriza in adevaratul sens al cuvantului. Comanda acum si primesti livrare oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore.

Stiai ca?

Cele mai vechi mărturii ale unei așezări omenești în arealul Giurgiului datează din Mezolitic (mileniile 10-7 î.Hr). După cum atestă cercetările arheologice, zona Giurgiului a fost dens populată în perioada dacă . Se ipotizează că în apropiere era localizată capitala lui Burebista, la Popești, pe râul Argeș. Împăratul roman Iustinian a construit aici orașul „Theodorapolis”.

S-a propagat până în zilele noastre, ipoteza că orașul Giurigiu ar fi fost fondat de genovezi și numit după sfântul protector al Genovei. Această credință apărută în secolul al XIX-lea, deși larg difuzată, a fost respinsa ulterior de specialiși și ea nu mai constituie astăzi o ipoteză de lucru valabilă .

Prima mențiune sigură a cetății Giurgiu este în documentul „Codex Latinus Parisinus” de la începutul secolului al XV-lea, sub forma „Zorio”. Mențiunea alăturată: „loc pustiu” sugerează distrugerea cetății în timpul campaniei otomane din 1394 împotriva lui Mircea cel Bătrân.

Comanda online flori in Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.