Comanda online flori in Ialomita atunci cand esti pe fuga si alege sa faci un cadou special, nou, inedit si neasteptat. Cauti flori in Ialomita? FlorideLux.ro te poate ajuta sa faci o surpriza pe masura. Intra pe site si alege unul sau mai multe aranjamente pentru EA sau ELE. Tu comanzi, iar ei iti livreaza florile acasa in mai putin de 24 de ore.

Afla ca…

Județul Ialomița este situat în partea de sud-est a țării, în Câmpia Bărăganului, pe cursul inferior al râului Ialomița. Conform dovezilor arheologice care datează din paleolitic și a documentelor scrise (de mai târziu), acest teritoriu este o străveche vatră de locuire și cultură românească datorită condițiilor naturale prielnice.

Lacul Amara este unul dintre cele mai cunoscute și căutate obiective turistice din județul Ialomița, datorită peisajului deosebit dar, mai ales, pentru proprietățile curative pe care le are (nămolul negru din acest lac este bogat în sare și sulfați și este folosit pentru tratarea afecțiunilor reumatologice, dermatologice etc).

Ruinele cetății geto-dacice Helis (considerată a fi reședința celebrului conducător, Dromihete), Muzeul Agriculturii, Biserica de lemn ”Sfântul Nicolae”, Conacul Marghiloman și Mănăstirea ”Sfinții Voievozi” din Slobozia sunt alte obiective turistice din județul Ialomița, care merită a fi vizitate.

Comanda flori online in Ialomita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.