Comanda online flori Salaj si vei surpinde orice femeie din viata ta. Daca vrei sa faci o surpriza frumoasa, ofera persoanelor dragi din viata ta flori. Cu FlorideLux.ro poti comanda online flori Salaj, la sat sau la oras, cu livrare in mai putin de 24 ore.

Pe www.floridelux.ro vei gasi cele mai frumoase aranjamente, un mix floral de lux destinat ocaziilor speciale. Comanda online flori Salaj si FlorideLux.ro iti va pregati cadouri deosebite!

Livrare in Salaj?

Judeţul Sălaj este situat în partea de Nord-Vest a României, în regiunile Crişana şi Transilvania. Se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legătură dintre Carpaţii Orientali şi Munţii Apuseni, cunoscută sub denumirea de Platforma Someşană, care are o suprafaţă de 3864,48 kmp. Suprafaţa judeţului reprezintă 1,6% din teritoriul României.
Se învecinează la Nord cu judeţele Satu-Mare şi Maramureş, la Vest şi Sud-Vest cu judeţul Bihor, iar la Sud-Est cu judeţul Cluj.
Judeţul Sălaj are o populaţie de 224.384 locuitori (octombrie 2011) şi o densitate de 58 locuitori/kmp. Gradul de urbanizare al judeţului este de 39%. Numărul persoanelor din mediul urban este de 88.259, iar al celor din mediul rural 136.125.
La nivelul anului 2011, structura etnică a judeţului cuprindea: români – 69,05%, maghiari – 23,35%, romi – 6,98% şi slovaci 0,5%.
Din punct de vedere geografic, judeţul Sălaj este o zonă de dealuri şi depresiuni situate pe cursul văilor Almaşului, Agrijului, Someşului, Crâşnei şi Barcăului. Zona deluroasă este compusă din Podişul Someşan şi dealurile piemontane ale Silvaniei. Zona montană este reprezentată în partea de Sud-Vest de două ramificaţii nordice ale munţilor Apuseni: Meseş cu Vârful Măgura Priei (996 m) şi Plopiş. Depresiunile au o largă răspândire pe teritoriul judeţului şi reprezintă importante zone agricole de concentrare a aşezărilor.

Livrare flori in Salaj

Livram flori in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.