Coroane funerare online – un serviciu care te ajuta sa fii alaturi de familie si prieteni in momentele grele ale vietii. Serviciul nostru Coroane.ro iti permite sa comanzi rapid si simplu, de oriunde te-ai afla, coroane funerare, jerbe funerare, inimi funerare, buchete funerare sau cruci florale funerare, la cele mai bune preturi, cu livrare gratuita si rapida in peste 12000 de localitati din Romania.

Proiectul nostru de comanda coroane funerare online iti aduce, precum beneficii:

funerare online flori de lux

  • comanda prin website coroane, email, telefon, WhatsApp, Facebook, Skype
  • metode de plata flexibile: card bancar, paypal, transfer bani in contul nostru, depunere bani in contul nostru, cash sau card la livrare, cash sau card in florariile noastre din Bucuresti (Calea Mosilor 209 sau Bd. Iuliu Maniu 7), Cluj (bd. 21 decembrie 1989 nr.19) sau Brasov (Zizinului 3).
  • personalizare coroane funerare online, oferte pe loc
  • livrare gratuita coroane in peste 12000 de localitati din Romania si oriunde in lume, de luni pana duminica
  • posibilitate atasare panglica cu mesaj imprimata cu mesajul tau, nu scrisa de mana
  • discount de volum pentru companii sau grupuri
  • experienta dovedita de peste 13 ani de zile

Coroane funerare online

Avem permanent oferte speciale la toate produsele de pe website-ul nostru, folosim doar flori proaspete si suntem concentrati in a face livrari la timp, rapide si profesionale, pentru ca stim cat este de important pentru tine.

Citeste si: Coroane funerare, cum a aparut proiectul Coroane.ro

Avem o oferta vasta cu sute de coroane funerare, jerbe si alte modele de flori funerare. Oferim livrari prompte la capele, la cimitire, la domicilii sau in orice alta locatie este nevoie. Primesti pe email, inainte de livrare, poza martor a produsului livrat si SMS confirmare livrare si email, in timp real. Suntem dedicati unui serviciu premium, pentru tine.

Mai jos este o selectie de modele coroane funerare online, pentru a-ti face o idee de mana noastra de lucru si de calitatea lucrarilor noastre. Poti da click pe poza pentru a fi redirectat catre website-ul nostru:

coroane funerare online coroane-funerare-online-cruce coroane-funerare-online-inima coroane-funerare-online coroane-funerare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.