Coronite Craciun – idei decor pentru un Craciun parfumat, festiv si plin de culoare. Traditia decorarilor de Craciun spune ca data de 1 decembrie este momentul oportun sa incepem sa plasam in casa sau la birou primele decoratiuni de sarbatori de iarna. Unii pun craciunite flori, altii un mic aranjament de Craciun, altii atarna o frumoasa coronita de Craciun de usa sau de perete, altii pun luminite la geamuri si altii fac insusi bradul. Este o chestiune de preferinte, important este sa intri usor, usor in atmosfera de Craciun.

coronite craciun

Coronite de Craciun pret – cat costa coronitele de Craciun in 2017?

Noi credem ca o coronita de Craciun este chiar ornamentul IDEAL pentru acest moment care marcheaza inceputul sarbatorilor de iarna. Nu incurca pe nimeni, fiind atarnata, o vezi de cum intri in incapere sau in casa (fiind pe usa sau orientata catre usa), iti bucura ochii prin ornamentele specifice sezonului si imprastie in jurul lor un miros imbatator de brad proaspat.

In articolul de astazi ne-am simtit mai inspirati decat oricand si am facut pentru voi un top 5 idei de decorare cu coronite Craciun. Vezi si: Idei cadouri de Mos Nicolae

Coronite Craciun – idei decor

Top 5 idei coronite de Craciun ingenioase pe care le poti face alaturi de copii acasa:

Coronitele de Craciun sunt si o idee minunata de cadou pentru familie, prieteni sau partenerii de afaceri. Florariile FlorideLux au modele SUPERBE de coronite Craciun cu livrare oriunde in Romania, oricand doresti. Ii poti surprinde pe cei dragi cu aceste aranjamente Craciun circulare lucrate manual crenguta cu crenguta de catre floristii nostri talentati si specializati in cele mai frumoase decoruri de Craciun. Adoram sa pregatim pentru tine coronite de Craciun pline de culoare si spirit festiv, cu scortisoara, conuri, anason, flori naturale, globuri, decoratiuni din ceramica si funde splendide, imense.

Fiecare coronita este livrata cu agatatoare, gata pentru a fi atarnata unde doresti. Descopera modele WOW de coronite de Craciun speciale:

GALERIE FOTO:

VIDEO: