Coronițe de Crăciun, Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că este momentul să vă finalizați planul de decorare. Deși este ușor să vă concentrați doar asupra modului în care veți amenaja spațiile interioare – de la mantelele festive până la pomii de Crăciun tematici – este la fel de important să luați în considerare exteriorul casei dvs.

La urma urmei, cui nu îi place să facă o primă impresie bună? Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru și de a vă îmbunătăți intrarea în casă, este cu o coroană de flori elegantă. Sau puteți agăța mai multe coronițe de flori pe ușa din față și pe ferestrele orientate spre stradă.

De la cele mai simple modele la stiluri extravagante împodobite în ornamente festive și poinsettias, iată câteva dintre opțiunile noastre preferate pe care le puteți folosi pentru a vă împodobi casa în acest sezon de sărbători.

Coronițe de Crăciun

Vrei să îți personalizezi propria coroniță de Crăciun? Îți oferim câteva idei

Coroniță cu eucalypt – Un aranjament floral de iarna relativ simplu dar foarte clasic și elegant. Realizat din brăduțe de brad, frunze de eucalypt, cuibărit în fructe de padure roșii strălucitoare și zmeură.

Coronița Crăciuniță – Un simbol tradițional de Crăciun. Un ornament perfect de iană, format din brad natural, fructe de pădure roșii și infrumusețată cu flori de Poisenttias.

Natura într-o coroniță – Decorațiune de iarnă plină de conuri de pin, felii de portocale uscate, batoane de scoțișoară, fructe de pădure artificiale și frunze.

Coronița de brad și case înzăpezite – Un aranjament de iarnă în stil alpin, cu praf de zăpadă. Case roșii drăguțe și înzăpezite, cu grijă amplasate printre ramurile de conifere, ne oferă decorațiunea perfectă de Crăciun.

Coronița copacilor – O decorațiune realizată din ramuri de brad înghețate și copăcei realizați din lemn. Toate iluminate de luminițe LED, oferind o atmoferă festivă superbă!

Alege Coronița de Crăciun perfecta de FlorideLux!