Coronite de Craciun, un decor special pentru sarbatorile de iarna, creat din brad natural, foarte parfumate si un detaliu decorativ perfect pentru usi sau pereti, fie acasa, fie la birou sau in cadre mai elegante, asa cum sunt restaurantele sau hotelurile. Coronitele de Craciun sunt aranjamente circulare, realizate din brad natural.

coronite de craciun

Floristii iau creanga cu creanga si le leaga cu atentie, migala si multa pasiune in forma circulara, folosind sarma florala. Este nevoie de multa maiestrie si indemanare pentru a crea un astfel de aranjament din brad, iar floristii experimentati pot face coronite de Craciun in cateva minute, stufoase si proaspete. Coronitele pot avea diametre intre 30 si 60 cm, crengutele nu au sursa de apa, insa fiind vorba despre un aranjament pe baza de conifer, acesta rezista foarte mult timp fara apa. Insa, pentru o rezistenta indelungata, recomandam ca toate aranjamentele tip coronite Craciun sa fie ingrijite adecvat.

Nu uita sa iti comanzi bradul de Craciun online, la cele mai bune preturi si cu livrare gratuita, aici: brazi de Craciun 2016

Tocmai pentru ca iubim atat de mult florile si perioada de Craciun, ne dorim ca toata lumea sa se poata bucura cat mai mult timp de prospetimea unei coronite de Craciun. Am facut pentru voi o lista cu sfaturi practice de ingrijire a coronitelor din brad, la indemana oricui. Speram sa va fie de folos si va dorim sarbatori fericite!

coronite de craciun proaspete

Coronite de Craciun – sfaturi de ingrijire de la profesionistii FlorideLux

  1. plaseaza coronita departe de lumina directa a soarelui
  2. pastreaza coronita departe de surse directe de caldura
  3. spritzeaza o data pe saptamana coronita cu apa proaspata
  4. este normal sa existe caderi de ace zilnice, insa nu excesive, mai ales in cazul bradului romanesc
  5. pentru a pastra mai mult timp acele pe crengutele de brad, puteti sa dati coronita cu fixativ de par

coronita-craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.