Cosuri flori, cosuri de flori, un cadou minunat pentru toate onomasticile si ocaziile speciale de vara ce urmeaza sa le celebram alaturi de cei dragi in lunile iunie, iulie si august. Astazi ne concentram si ne intoarcem atentia spre cosuri flori sau cosurile cu flori, pentru ca sunt cele mai potrivite cadouri pentru evenimentele de vara.

Top 10 cele mai frumoase cosuri cu flori

Cosurile cu flori sunt absolut incantatoare pentru ca au la baza florilor o sursa permanenta de apa, care permite hidratarea corecta a acestora in zilele foarte calduroase de vara. De asemenea, cosurile de flori sunt minunate de oferit vara pentru ca au mereu o toarta ce le face foarte usor de transportat.

cosuri flori, cosuri cu flori si plante

Un alt avantaj magnific pentru aceste aranjamente florale este faptul ca dupa ofilirea florilor destinatara sau destinatarul le poate folosi drept ornamente sau decoratiuni rustice pe balcon, in gradina, in casa sau la birou.

Cosurile cu flori de vara ofera atateaaa variante senzationale de decorare, incat parca nici nu te poti hotari. Florile de vara, numite flori de sezon, ofera clientilor alternative colorate si parfumate, direct din gradinile locale, la preturi foarte bune.

Cele mai cumparate cosuri flori in perioada verii sunt cosurile cu orhidee, cosurile cu crizanteme, cosurile cu frezii si cosurile cu irisi. In aceasta perioada aveti si o oferta speciala la cosuri in floraria noastra. La orice comanda de cosuri poti folosi voucher-ul de discount DISC05 pentru o reducere suplimentara pe loc de 5%. Iata si bannerul de campanie mai jos:

cosuri-flori_2

Cosuri flori

Pentru a va arata frumusetea acestor aranjamente florale speciale, am facut mai jos o selectie de cateva cosuri cu flori create in florariile FlorideLux. Aceste aranjamente au la baza un recipient tip cos, in nuanta neutra / naturala. Cosurile sunt realizate manual, din impletitura rachita sau bambus, apoi lacuite si tapetate in interior cu folie de protectie. Preturile pentru cosuri incep de la 89 RON, TVA si transport incluse. Daca sunteti interesati sa achizitionati unul dintre aceste produse, este suficient sa dati click pe fiecare imagine in parte.

cosuri cu flori, irisi cosuri cu flori cosuri de flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.