Cosuri flori, Nimic nu intrece distractia de a folosi florile, verdeata, natura pentru a va transforma casa! Indiferent de camera pe care doriti sa o inveseliti, florile si plantele va vor inveseli!

Dar totusi, toate florile arata frumos „in ceva”, ghivecele de flori de fel sunt alegerea standard, dar de ce sa nu alegeti „altceva”, ceva diferit? Pana la urma, cosurile sunt la moda si se potrivesc practic oricarei floare sau plante de interior.

Cosurile se potrivesc cu orice floare?

Cosurile de flori sunt adesea facute din stuf, iuta sau materiale din natura care vor fura spectacolul din casa ta. Incercati sa puneti una de florile preferate intr-un cos de flori pentru a va moderniza camera de zi, dormitorul sau de ce nu, baia cu verdeata si o gura de aer fresh!

Cosurile de flori se potrivesc cu orice floare, in orice combinatie, datorita culorii lor neutre. Fie ca plantele sau florile tale au o singura culoare sau un curcubeu intreg, cosurile sunt alegerea ideala! Acestea sunt, de asemenea, modalitatea perfecta de a adauga o nota de calm, atat de necesara unui anumit colt sau loc gol dintr-o camera.

Si daca decideti sa pozitionati cosul astfel incat sa fie separat in camera, atunci acesta va evidentia pur si simplu floricica sau planta preferata, care se ridica din cos. Stim ca zambiti cand va imaginati 🙂

In principiu, puteti sa alegeti orice floare pentru a se potrivi intr-un cos. Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este dimensiunea cosului, la fel cum ati face cu un ghiveci normal de flori. FlorideLux.ro a creat speciat pentru tine diverse combinatii de cosuri cu flori sau plante preferate.

Cele mai bune combinatii plante-cos

Palma de areca: eleganta si proaspata. Aceasta planta magnifica va crea un impact real, oriunde o vei pozitiona. Abundenta sa de frune va crea un sentiment real de natura, perfect pentru acel colt gol din casa ta. Este, de asemenea, ideala pentru dormitoare, mai ales ca va purifica si aerul.

Strelitzia: sentimentul final al junglei, ideea de natura salbatica. Aceata planta-floare este alegerea perfecta pentru a adauga verdeata verticala, ceea ce o va face sa iasa foarte mult in evidenta. Adaug-o intr-un cos excelent din frunze de palmier tesute pentru un aspect excelent!