Cum trimit cadouri de Paște acasă dacă sunt în străinătate? Odată cu venirea Paștelui, s-ar putea să vă gândiți să oferiți le oferiți celor dragi un cadou mai special decât o cutie obișnuită cu bomboane de ciocolată sau ou de Paște.

Evoluția internetului combinată cu necesitatea, datorită pandemiei Covid-19, înseamnă că unele idei de cadouri unice pentru Paște au ajuns să fie disponibile online. Ceea ce înseamnă că nu este nevoie să părăsiți casa pentru a le obține sau pentru a le livra familiei și prietenilor.

Florile nu sunt nimic nou, dar livrările online de flori sunt în creștere, în timp ce cadourile din cutia poștală au devenit o necesitate datorită Covid-19. Iar cadourile digitale sunt un nou mediu care merge puțin mai departe decât un cadou individual.

Cum trimit cadouri de Paște acasă dacă sunt în străinătate?

Buchetele înflorite sunt un simbol al Paștelui pe măsură ce sezonul de primăvară revine. Oferirea de flori este o tradiție veche, care nu ar trebui rezervată pentru Ziua Mamei, aniversare sau onomastică. Deși există specii de flori care sunt de obicei asociate cu diferite ocazii. Există la fel de multe care pot fi amestecate, asortate sau împerecheate pentru aproape orice perioadă a anului și pentru orice eveniment.

Întrucât nu ne putem vizita ca înainte de Paște din cauza regulilor de protecție, trimiterea florilor este o modalitate excelentă de a arăta că îți pasă. Crinul de Paște și Crinul Văii sunt asociați cu Paștele.

Este greu să comand online cadouri de Paște?

FlorideLux.ro vă poate ajuta cu orice aranjament floral. De asemenea, vă putem ajuta să trimiteți flori oriunde în țară, internațional sau oriunde altundeva doriți. FlorideLux livrează în peste 12.000 de localități din România.

Procesul de comanda de pe www.floridelux.ro este foartte usor de folosit. Totuși, dacă simțiți că nu vă descurcați, sau poate ați uitat ceva la comanda inițială, ne puteți contacta la  031.433.53.76, și Echipa FlorideLux de îndată vă ajută.

În acest articol vă invităm sa descoperiți idei minunate de cadouri de Paste, pe care le puteți comanda oricând online, gata pregătite pentru a fi trimise celor dragi voua.

Aranjamente florale de Paște

Aranjamente de Paște, decorațiuni speciale pentru masa de Paște sau cadouri deosebite pentru toți cei dragi. Descoperă online aranjamente de Paște din flori proaspete și primăvăratice.

Coșuri cadou Paște

Noile noastre coșuri cadou Paște atrag atenția prin ambalajele premium, ample, elegante și în ton cu sezonul. Dar și prin produsele atent alese pentru a crea un coș cadou rafinat, de neuitat. Merită să le oferi cadou!

Cutii cu flori primăvară

În această categorie o să găsești cele mai frumoase cutii cu trandafiri, cutii cu flori primăvară speciale, idei inedite de cadouri pentru sărbători speciale. 

Cadouri de Paște, flori de Paște!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro