Cutii flori elegante cu livrare imediata din stoc. Alege sa oferi flori si cadouri cu cei mai buni specialisti in cadouri, floraria FlorideLux.ro.

Floristii nostri studieaza in permenenta si aleg cele mai moderne si placute combinatii de flori pentru a obtine un efect wow atunci cand oferi acest cadou deosebit. Aici poti vedea surse de inspiratie pentru floristi!

Frumusetea unei combinatii perfecte in Cutii Flori marca FlorideLux

Cutii flori
cutii flori de lux

Dimensiunea medie a cutiilor FlorideLux.ro permite floristilor nostri sa creeze adevarate opere de arta, garantia unui efect WOW garantat, o adevarata declaratie de iubire, respect sau pur si simplu.

Alege cutia medie, alba, un alb imaculat, protejat in permanenta de manusile cu care manipulam aceste cutii, in acest fel avand garantia unui produs imaculat, deosebit!

Eleganta unui gest, redefinita prin cutiile cu flori de la cea mai buna florarie online, FlorideLux.ro

Suntem incantati de realizarile noastre, pana in cel mai mic detaliu. Cutia FlorideLux.ro de dimensiune medie este lucrata manual, cu pasiune, este realizata 100% in Romania si este ideala pentru un cadou de neuitat.

Alege sa faci o impresie deosebita, redefineste modul in care oferi flori, cu FlorideLux.ro si cutiile cadou!

Pot alege continutul cutiilor cu flori?

Desigur, poti alege oricand alte flori pentru a decora cutiile FlorideLux Exclusive. Suntem deschisi la orice sugestie sau cerinta pe care o ai.

Poti intra in contact cu noi pe chat live (fereastra dreapta jos), pe email contact@floridelux.ro, la telefon 0372.740.106 sau poti veni direct in oricare dintre florariile noastre din Bucuresti (Bd. Libertatii 22), Brasov (Zizinului 3).

Iti vom oferi o cotatie de pret personalizata si o experienta de cumparaturi premium, de fiecare data! Pretuim foarte mult fiecare client in parte si tratam cu maxima seriozitate orice solicitare, sugestie sau idee. Nu ezita sa intri in contact cu noi pentru a personaliza orice produs din florarie!

Cat tin florile din cutiile cu flori FlorideLux.ro

Florile din aranjamentele premium FlorideLux sunt deja tratate si ingrijite corespunzator inca dinainte de livrarea catre destinatar, prin tehnici specifice cunoscute doar de maestrii nostri florari.

Acest lucru confera o viata prelungita florilor in aranjamente.

Un alt lucru care ajuta florile sa reziste mult timp este faptul ca sunt taiate scurt (hidratare a cupei de floare foarte rapida) si ca au la baza aranjamentului un burete imbibat in apa curata si hrana florala.

Inainte de a fi aranjate in cutiile FlorideLux Exclusive, florile sunt taiate oblic la codite, cu maxima atentie, pentru o hidratare corecta si optima pentru flori. Garantia de prospetime FlorideLux este de 7 zile.

Evitati sursele directe de caldura pentru a va bucura cat mai mult timp de prospetimea cupelor de floare.

URmariti cu atentie instructiunile gasite in cartea de ingrijire flori primita o data cu aranjamentul.

 

1 thought on “Cutii flori elegante cu livrare oriunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.