Florarie Iasi – atunci cand ne dorim sa ii surprindem pe cei dragi din Iasi cu un cadou sau un buchet de flori, cel mai simplu este sa apelam la serviciul de livrare flori in Iasi , de la FlorideLux.ro!

De ce sa alegi FlorideLux pentru o livrare de flori in Iasi? Iata cateva dintre beneficiile florariei noastre pentru flori la domiciliu Iasi:

  • comanda rapida si simpla, direct online, telefonic, pe email sau Whatsapp
  • o selectie de peste 5000 de buchete, aranjamente florale, cutii cu flori, trandafiri criogenati sau cosuri cu flori
  • multiple metode de plata, foarte simple, pentru tine!
  • livrare gratuita oriunde in judetul Iasi pentru comenzi de peste 199 RON
  • felicitare cadou la comenzile de flori in Iasi
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • SMS de confirmare livrare in timp real
  • cel mai bun serviciu livrare flori in Iasi, de peste 18 ani de zile!
https://youtu.be/IfaHIDmItes

Florarie Iasi

Un serviciu excelent pentru livrari de flori in Iasi, consultanta clienti, ajutor in plasarea comenzii si ghidaj in compunerea mesajului, alegerea florilor potrivite!

Aici, la FlorideLux, punem mare valoare si accent pe relatia cu clientii nostri! Suntem implicati, atenti si ne dedicam unui serviciu impecabil pentru livrarea de flori in Iasi!

Mereu ne dam interesul si dorim sa ne asiguram ca ai parte de o experienta premium pentru florile la domiciliu, ce trebuie sa ajunga in Iasi!

Fie ca optezi pentru livrarea florilor printr-o florarie locala din zona de destinatie, fie ca vrei sa trimitem florile la cutie, din sediul nostru central din Bucuresti, suntem siguri si ne asiguram ca florilor vor ajunge la timp si in cea mai buna stare!

florarie iasi, livrare flori in iasi de la FlorideLux!

Interesat de livrarile de flori de la FlorideLux? Citeste si aceste articole unde iti dezvaluim toate beneficiile tale:

Fiecare dintre noi ne dorim sa facem un cadou deosebit, iar cand suntem departe acest lucru este aproape imposibil. FlorideLux.ro, florarie Iasi vine in intampinarea ta si iti ofera livrare de flori si cadouri in Iasi in maxim 24 de ore sau in aceeasi zi in functie de disponibilitatea partenerilor nostri, florarii locale