Florarie online ziua indragostitilor sau cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Florarie online ziua indragostitilor –  FlorideLux.ro e complicele tau daca vrei sa o surprinzi placut pe aleasa inimii tale. Fa un gest neasteptat, nu neaparat extravagant sau foarte complicat, important e sa fie unic.  Pentru ca surpriza vine din cadourile in care investesti in primul rand atentie, creativitate si sentimente.

Bunele intentii nu scapa niciodata nepedepsite, asa ca vei fi sanctionat aspru daca esti neastamparat. Sa nu cumva sa ii cumperi cel mai frumos buchet de flori pe care l-ai vazut, stiind exact preferintele ei! Nu, nu, nu! Risti sa fii sechestrat toata seara, ba chiar sa ti se deterioreze anumite obiecte de vestimentatie, aruncate dispretuitor pe langa pat. Nu care cumva sa iti vina ideea sa ii  comanzi o cutie din aceea eleganta cu multi trandafiri! Sau sa adaugi ceva dulce ori o sticla de sampanie, ar fi prea cald in dormitor pentru saracutele flori.

Florarie online ziua indragostitilor
Flori de ziua indragostitilor

Esti sigur ca vrei sa o provoci?

Cand v-ati jucat ultima data pe Playstation sau ati urmarit impreuna un serial? Ei bine, nu face asta de ziua indragostitilor, s-ar putea sa ii placa atat de mult incat sa devina vulnerabila. Sa se cuibareasca precum o pantera de catifea in bratele tale. N-ai idee cata electricitate pot declansa corpurile astea care se ating, vrei sa creasca factura la curent?

Ar fi culmea sa o inviti pe neasteptate la restaurantul vostru preferat, cu un buchet de trandafiri asteptand pe masa. Ce plictisitor, sa comandati cele mai bune mancaruri si vinuri, in ambianta sonora a pianului!  Sau sa ii  amintesti cum v-ati cunoscut printr-un detaliu al acelei zile pe care l-ai pastrat in secret. Si sa ii mai si oferi un buchet de flori in semn de recunostinta…

Chiar vrei sa te joci cu focul? Afla-i indirect, ca un detectiv, una din preferintele florale mai recente, pregateste-i ceva ce sigur o va incanta! Poti chiar, nefericitule, sa ii trimiti o scrisoare de dragoste cu florile – personalizata, prin curier, la serviciu sau acasa. Cu ajutorul Florarie online ziua indragostitilor FlorideLux.ro, evident.

Florarie online ziua indragostitilor
Daruieste… si vei primi!

Esti condamnat la fericire! Ce mai conteaza un detaliu in plus?

Cum poti sa mai surprinzi de ziua indragostitilor? Nu ti-a ajuns, crezi ca meriti alaturi de ea o zi de neuitat? Fii atent, creativ, nu cauta sa rezolvi problema repede, ca pe o povara, printr-un cadou banal sau care nu o atrage foarte mult. Indiferent ce i-ai oferi, bucura-te impreuna cu ea, impartaseste-i sentimentele, asculta-i reactiile!

OK, suntem in 2019, ultima ta carte citita poate a fost Baltagul, dar recita-i o poezie! Ai cateva sugestii aici sau aici. Sigur ii e dor sa-ti auda vocea tremuratoare cu care ai invitat-o prima data in parc.

Te-am surprins? Te-am amuzat? Te-am provocat? Atunci, fa si tu la fel, macar de ziua indragostitilor!

FlorideLux.ro va fi alaturi de tine, la un click distanta, ba chiar si in atelierele sale de prin toata tara. Cu oferte noi, spectaculoase, perfecte pentru Valentine’s Day. Da, esti pe teritoriul ei de ziua indragostitilor, asa ca repeta cu noi:

Daruieste… si vei primi!

De unde te mai poti inspira de Ziua indragostitilor 2019?

Jurnalul unei flori – o poveste cum n-a mai fost alta

Flori ziua indragostitilor – magie florala

Cinci motive sa oferi flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Dileme florale de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor… si pentru EL

Fascinanta poveste a Erosului

Ziua promisiunilor reinoite