Florarii locuri de munca – cum sunt locurile de munca pentru un florar in Romania? Esti interesat de un job florist sau vrei sa iti schimbi meseria? Aici e locul unde iti povestim totul despre florarii locuri de munca. Vezi aici cele mai bune joburi florari.

Florarii locuri de munca
Florarii locuri de munca

Cum arata un loc de munca tip florarie si cu ce se ocupa un florar?

Majoritatea floristilor, daca nu lucreaza intr-o florarie online / retailer buchete de flori online, lucreaza intr-o florarie magazin, la strada. Task-urile zilnice includ ingrijirea florilor, aranjarea lor in cooler pentru vanzare, realizarea de buchete de flori si aranjamente florale la comanda sau pentru display, realizarea de oferte personalizate pentru nunti si botezuri, realizarea unui stoc, a unui necesar si a contabilitatii primare zilnice. Daca jobul se desfasoara intr-o florarie online, task-urile sunt similare, insa nu exista atat de multa interactiune cu clientii la tejghea, decat la cerere. Realizarea buchetelor si a aranjamentelor se face doar la comanda online.

Florarii locuri de munca

Locurile de munca ale florarilor sunt de un standard de 40 de ore pe saptamana. Exista anumite perioade ale anului cand aceste ore sunt depasite pentru ca exista o cerere foarte mare, asa cum este 1 martie, 8 martie, weekend-urile cu nunti si botezuri, Craciun etc. Locul de munca pentru un florar implica multa creativitate si ingrijire a florilor (munca fizica). Este un job cu foarte multe satisfactii, pentru ca faci parte din experientele personale ale clientilor si aduci multa bucurie, creatiile tale sunt foarte laudate, pe loc, lucru care te face sa te simti bine.

Tu ai fi potrivit pentru un job florist?

Care sunt caracteristicile unui florist foarte bun?

Floristii au personalitati foarte distincte, speciale, ei sunt adevarati artisti. Ei au tendinta sa fie foarte creativi, intuitivi, sensibili si expresivi. Personalitatea lor include o latura nestructurala, sunt originali, nonconformisti si inovativi. Cum suna acest job pentru tine si oare esti potrivit? Esti pregatit? Angajeaza-te acum ca florar la un loc de munca foarte bun! Raspunde la acest anunt:

Floraria FlorideLux.ro cauta cei mai buni florari din Bucuresti, pasionati, atentie si iubitori de frumos. Oferim salariu foarte bun, stabilitate, program convenabil si multiple beneficii.

Ce cerem:

  • sa cunosti bine florile
  • sa stii sa le ingrijesti
  • sa stii sa faci buchete pe rotund si pe inaltime,
  • sa creezi aranjamente pe rotund si inaltime
  • lumanari de nunta si botez
  • buchete de mireasa
  • ansambluri de plante.

Pentru cei la inceput de drum oferim specializare la locul de munca.
Locatie: Sector 6, Bucuresti

Suna la 0372 740 106

Continua sa citesti si alte articole pe acest subiect:

Locuri de munca florar

Cum se face un buchet de flori?

Cursuri Flori de Lux

Motive sa te inscrii la curs florist

Florar decorator: ucenicie sau cursuri de florar?

Top 3 combinatii florale cu care nu dai gres in florarie

Locuri de munca florarie

Joburi florist