Flori de Florii – in 2016 sarbatorim Floriile in data de 24 aprilie, intr-o duminica. Asa cum bine stim cu totii, Floriile se sarbatoresc in fiecare an in duminica fix dinainte de Paste (pentru ortodocsi), data fiind variabila in functie de cum pica Pastele. De Florii cei care tin post au dezlegare la peste, iar cei care poarta nume de floare isi sarbatoresc onomastica.

cutie flori de florii

Descopera noua colectie Exclusive Gifts 2016 by FlorideLux – peste 300 de cadouri magnifice, de la 159 RON, cutii de lux

Asadar este dubla sarbatoare si este un motiv perfect sa oferim cadouri si sa ne bucuram de vremea frumoasa alaturi de familie si prieteni la picnic, la munte, la petrecere! Yuhuuu! Noi adoram sarbatorile, tocmai pentru ca oamenii ofera mai multe flori, vezi pe strada peste tot buchete magnifice in brate vesele, vezi coada la florarie si o data cu aceasta zarva, mai multe zambete pe fetele oamenilor. Dintre toate onomasticile, Floriile sunt ocazia chiar perfecta sa oferi flori. Flori pentru toate florile din viata ta… 😀 Iris, Florina, Florentina, Crina, etc.

Tot ca un omagiu adus naturii proaspat trezite la viata, la biserica sunt nelipsite crengutele de salcie inmugurita, pe care preotul le sfinteste in aceasta frumoasa zi si enoriasii trebuie mai apoi sa le pastreze in casa la icoane, deasupra usilor sau pur si simplu in glastra. De asemenea, fetele tinere isi pun sub perna in noaptea dinainte de sarbatoarea de Florii, crengi de busuioc pentru a fi mai frumoase si pentru ca ursitul lor sa le vina mai repede in cale. Toate aceste frumoase traditii se pastreaza incca la sate, mai putin la oras.

citeste mai multe despre colectia Exclusive Gifts 2016 by FlorideLux, cutii cu flori de lux

Flori de Florii

Acum ca am facut o scurta incursiune in tot ce inseamna Floriile in traditia si cultura romaneasca, este timpul sa trecem la partea mai distractiva, respectiv CADOURILE! 🙂 Oare ce buchete de flori si aranjamente florale se potrivesc a fi oferite in ziua de Florii? Trebuie mai intai sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

  • ofera flori de primavara pentru a aduce un omagiu naturii trezite la viata
  • femeile adora florile de primavara pentru ca sunt colorate si parfumate – profita de florile de sezon, romanesti, pentru ca sunt mai accesibile ca pret
  • ofera buchete si aranjamente florale cu decoratiuni pascale, pentru a aduce aminte si sarbatoarea ce urmeaza: puisori, oua etc.
  • ofera cutii cu flori, cosuri cu flori sau aranjamente florale daca trimiti cadoul la birou
  • ofera buchete de flori daca trimiti cadoul acasa (la FlorideLux vaza este inclusa)
  • profita de faptul ca anul acesta Sfantul Gheorghe se sarbatoreste fix cu o zi inainte de Florii (23 aprilie) si combina cadourile
  • alege flori in culori pastelate, primavaratice (in 2016 se poarta rozul si albastrul pal! – serenity blue si rose quartz, culorile anului 2016)

Iti recomandam mai jos cateva cadouri perfecte pentru flori de Florii:

flori de florii

cutii-cu-flori-de-lux-169

buchet_crizanteme_oua_si_pui_

flori de florii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.