Flori de toamna 2020, sau soft autumn asa cum noua ne place sa o numim. FlorideLux.ro va prezinta noile tendinte de flori pentru acest sezon de toamna, culori atemporale de mov, gri, maro, portocaliu.

O paleta de culori bogata care evoca imaginea plimbarilor prin padure, in natura, alaturi de un covor de frunze cazut la picioare si o cana fierbinte de ciocolata calda. Da, acel sentiment minunat de caldura interioara!

Toamna este a doua primavara, cand fiecare frunza este o floare. Frunzele incep sa isi schimb culoarea, iar atunci toamna este cu adevarat aici! Ca in fiecare anotimp, pentru toamna 2020 exista flori si tendinte populare. Va prezentam preferatele florariei online Flori de Lux.

Flori populare de toamna 2020

Crizanteme, flori de aur care aduc caldura si culoare! Tonuri calde de bronz si portocaliu intens, tendintele pentru acest sezon si perfecte pentru un buchet de toamna!

Crinul: o floare eleganta, simpla dar si vesela. Cel mai frumos aspect al crinului este spatula frumos modelata, care este de fapt o petala care iese maiestuos din tulpina. Crinul perfect pentru toamna? Crinul Calla de exemplu, care se regaseste in mai multe culori: alb, galben, violet, portocaliu sau verde!

Hortensia in culori absolut perfecte pentru toamna si iarna: verde, rosu, maro. Hortensia vine in mai multe forme si dimensiune: forma de pana, in forma de glob sau cu flori mici in mijloc si petale mari pe margine.

Aranjamente decorative de toamna

Pe langa cele mai populare flori de toamna, in acest sezon este vorba si despre decor. De la mare la cel mai mare aranjament decorativ de toamna. Combinati florile de toamna cu amaranthus, macese, flori ming sau pampas grass natur.

Cadourile noastre florale sunt lucrate manual de cei 6 floristi FlorideLux. Atunci cand alegeti sa ii sarbatoriti pe cei dragi, nu doar ca ii incantati cu aceste flori de toamna, dar sustineti si afacerile mici si independente ca FlorideLux.

Startul pentru acest sezon de toamna a fost dat! Asta inseamna mai mult timp petrecut cu copiii, jucandu-se printre frunzele colorate din parc, latte-ul preferat cu condimente de dovleac si decoratiuni florale de toamna.

Prin noua campanie Soft Autumn 2020, FlorideLux va ofera o gama larga de flori de toamna superbe, care includ cele mai cautate flori ale sezonului.