Flori de toamna, un regal al naturii de culori, texturi, mirosuri si diversitate, care se poate intampla doar toamna. Un citat foarte frumos despre toamna spune ca: „Toamna poarta mai mult aur in buzunar decat toate celelalte anotimpuri la un loc.” (Jim Bishop). Ghidandu-ne dupa aceasta zicala, dar si dupa propria inspiratie floristica infinita, am creat pentru toamna 2016 o colectie florala cu totul si cu totul speciala! Ea se numeste GOLDEN AUTUMN by FlorideLux 2016.

Citeste si: Top 10 citate despre toamna si florile potrivite lor

Suntem atat de entuziasmati sa impartasim cu voi acest flori de toamna, la care am lucrat din luna iunie!!! 😀 Colectia contine 21 de aranjamente florale tip cutii cu flori de toamna si impresioneaza la prima vedere prin frunzele aurite cu care am decorat cutiile cu flori.

flori de toamna, cutii cu flori de toamna

Frunzele de frasin, stejar si artar sunt un statement piece incontestabil pentru aranjamentele din colectia Golden Autumn. Cutiile extrem de elegante sunt pline de flori proaspete de toamna, in cele mai adanci si fermecatoare nuante: burgundy, cupru, caramel, verde army si maroniuri pretioase. De asemenea, veti regasi precum decoratiuni in aceste aranjamente foarte multe fructe, frunze si elemente naturale uscate.

Citeste si: Aranjamente florale toamna – podcast, video, foto

Fiecare aranjament din colectie are poze profesionale detaliate si video-uri 3D de prezentare, un lucru unicat in Romania. FlorideLux este prima florarie online care investeste timp, creativitate si extrem de multa dedicare in prezentarea cat mai detaliata a creatiilor florale catre clientii sai. Veti vedea, atat din fotografii, cat si din video-uri, cele mai frumoase si pretioase detalii ale aranjamentelor din colectia Golden Autumn. Va lasam in continuare un video cu CEO-ul FlorideLux, car va povesteste mai multe despre colectie, cumva povestea din spatele povestii :):

Flori de toamna – cele mai pretioase aranjamente de toamna

In continuare va las cateva fotografii ale aranjamentelor din colectia Golden Autumn 2016. Pur si simplu am spilcuit cateva modele, pentru a va face o idee, insa va asigur ca toate modelele sunt absolut speciale, unicat si ca merita ca toamna aceasta sa faceti un asemenea cadou pudrat cu praf de aur. Cutiile sunt foarte elegante, demne de un cadou regal.

cutii aranjamente toamna cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 2 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 3 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 4 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 5 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.