Flori in Bacau, tot ce ai nevoie pentru a impresiona. Cauti flori in Bacau? Flori de Lux iti sta la dispozitie cu cele mai frumoase flori. Ei iti ofera flori colorate, simple, buchete cu flori deosebite, aranjamente florale impresionante, cutii cu flori, dar si cadouri dulci, ciocolata sau vin spumant. Atunci cand vrei sa faci o surpriza, florile sunt cadoul perfect. Comanda online flori in Bacau si vor ajunge la tine in mai putin de 24 ore.

Stiai ca?

Bacăul dispune de un aeroport internațional ce asigură curse regulate către diferite destinații naționale și europene, aeroportul înregistrând în anul 2011 un trafic de 318.000 de pasageri.

Orașul Bacău a fost ocupat o scurtă vreme de oștile maghiare conduse de Matei Corvin în anul 1467. Localitatea este cunoscută și datorită importanței sale în relațiile comerciale dintre Moldova, Transilvania și Țara Românească, fiind un important punct de vamă. În secolului al XV-lea în acest oraș s-a stabilit Alexandru, fiul lui Ștefan cel Mare, care a dat ordin pentru construirea Curții Domnești și Bisericii Precista, monumente istorice fanion ale oraşului. Iniţial târg, Bacăul a devenit oraş şi în 1929 a fost ridicat, prin Decret Regal, la rang de municipiu.

În oraşul Bacău a văzut lumina zilei poetul Vasile Alecsandri, la data de 21 iulie 1821. De aceste meleaguri şi-au legat numele pentru veşnicie, în afară de Vasile Alecsandri, George Bacovia, George Enescu, Vasile Pârvan, Grigore Tăbăcaru, Nicu Enea, George Apostu precum şi alte personalităţi marcante.

Flori in Bacau

Daca vrei sa trimiti flori in Bacau, FlorideLux livreaza in:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.