Flori in Bucuresti in fiecare sezon!

Daca vrei sa oferi cele mai frumoase flori persoanei dragi, ai venit in locul potrivit! Comanda de pe FlorideLux.ro cele mai frumoase aranjamente pentru ea. Ai de ales dintre sute de buchete, flori colorate, pe care le poti combina cu ceva dulce, fie ca vorbim de ciocolata sau un vin spumant.

Femeile stiu ca gesturile mici fac diferenta, si stii si tu! Cumpara flori in Bucuresti si nu lasa iubirea sa se piarda! Fie ca vrei sa comanzi flori pentru iubita sau mama ta, Flori de Lux este solutia!

Afla ca…

Municipiul Bucureşti este aşezat în sud-estul ţării, acolo unde în urmă cu câteva sute de ani se întindeau Codrii Vlăsiei din care astăzi se păstrează câteva pâlcuri răzleţe de pădure. Râul Dâmboviţa traversează oraşul, iar salba de lacuri din nordul capitalei asigură răcoarea şi umezeala în timpul toridelor zile de vară. Cinstea care revine întemeietorului acestui oraş pare a fi disputată de către Bucur Ciobanul, candidatul tradiţiei şi legendei şi de controversatul Vlad Ţepes, omul primului document cunoscut, care atestă existenţa capitalei noastre la 20 septembrie 1459. În realitate, cercetările istorice şi în principal cele arheologice au scos la iveală vestigiile unei cetăţi, probabil prima, databilă încă din a doua jumătate a veacului al XIV-lea. Atunci se nasc Bucureştii şi în jurul acelei prime fortificaţii de 160 m.p., vor fi ctitorite rând pe rând Curtea Domnească, biserica lui Mircea Ciobanul (1558-1559), uliţele negustorilor şi meseriaşilor, într-un cuvânt oraşul politic şi cultural.

Livrare flori in Bucuresti

Trimite flori in Bucuresti si poti face o surpriza unica in doar cateva secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.