Flori online in Dambovita, un cadou pe care il poti face oricand, la orice ora. Cu FlorideLux.ro poti trimite flori oriunde in Romania in mai putin de 24 ore. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa plasezi o comanda cu livrare la domiciliu. Pe www.floridelux.ro ai o gama variata de produse pentru tine si persoanele dragi din viata ta.

Stiai ca..

Judeţul Dâmboviţa face parte din judeţele de vale ale Munteniei. Cuprins între Prahova şi Muscel, el este singurul judeţ de munte prin care un drum mare (şosea sau cale ferată) nu poate străbate până dincolo, în Transilvania. E adică singurul judeţ fără pasuri normale peste Carpaţi. Prin acest ţinut trece totuşi, venind din judeţul vecin (Muscel) unul din cele mai vechi drumuri ale ţării: drumul Dâmboviţei, şi tot aici se găseşte şi Târgoviştea, fosta capitală a Ţării Româneşti.

Judeţul  Dâmboviţa   constituie   o   zona   turistică   de  mare   interes  datorită   numeroaselor  vestigii   ale trecutului  istoric , a unor  monumente  de artă de  o  valoare  considerabilă ,  cărora  li  se  adaugă pitorescul  văilor   Dămboviţei    si  Ialomiţei  ,   cu   numeroasele forme carstice (Peştera  Ialomicioara,  Cheil  Zănoagei, Cheile Tătarului,etc.) şi frumuseţea masivelor Leaota şi Bucegi

De asemenea, staţiunea balneoclimaterică Pucioasa atrage numeroşi turişti la odihnă şi tratament

Livrare flori in Dambovita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.