Florile sunt prezente în fiecare clipă din viața noastră, iar acest lucru poate fi observat cu ușurință de oricine. Privește în jur: întâlnim flori pe stradă, în parc, la birou sau în magazine. Când oferim cadouri, acestea conțin fără nicio îndoială flori pentru că ele pot transmite emoții și sentimente de nedescris!

Nici mediul online nu le ignoră. În acest articol îți vom prezenta câteva filme în care florile au un rol central în poveste, oferind un peisaj de vis. Este momentul perfect pentru relaxare, așa că te îndrumăm să iei popcornul și să te pui în pat la unul din filmele următoare.

1.American Beauty

Cu siguranță ai auzit măcar o dată despre acest film și pentru că trandafirul reprezintă simbolul iubirii, al dragostei și pasiunii, în American Beauty acesta este elementul care iese în evidență. Amintim aici de scena cu Mena Suvari acoperită de petale cu trandafiri, moment ce transmite feminitate și senzualitate. Privește filmul până la capăt și inspiră-te pentru cadoul tău de azi!

2. Alice în Wondeland

Când spunem Alice în Wonderland ne gândim la filmul animat pentru copii cu Alice, fetiță ce a ajuns pe un teren magic. Acum, însă, vom vorbi despre remake-ul din 2010, un film care aduce în prin plan scene mult mai interesante și colorate decât originalul. Aici, tot trandafirul ocupă un loc fruntaj, Alice apărând într-o scenă în care pictează trandafiri albi în roșu și îi colorează în nuanțe vibrante, dătădoare de viață.

3. Vrăjitorul din Oz

Vrăjitorul din Oz este un alt film care ne-a marcat copilăria. Încă din 1939, Wizard of Oz este unul din cele mai populare filme, fiind primul film din istorie cu efecte speciale. Aici iese în evidență macul, un simbol al gingășiei și pasiunii. Filmul evidențiază scena în care Dorothy adoarme într-un câmp plin cu maci, cu un roșu intens, contrastant, de neuitat.

4. Memoirs of a Geisha

Memoirs of a Geisha este un film produs în 2005, numai bun de vizionat primăvara aceasta. Ce plantă ne atrage atenția aici? Cu siguranță cireșul este unul din elementele cheie ale filmului, fermecându-ne cu măiestia florilor, care parcă ne aduc mireasma primăverii acasă. Cireșul înflorit este foarte apreciat în Japonia, fiind cu adevărat plăcut priviirii, un simbol pentru Orient.

5. Magnolia

Magnolia este filmul din 1999, un exemplu care ne-a inspirat și pe noi. Actorii reprezentativi sunt Tom Cruise, Julianne Moore și Phillip Seymour, primind deja trei nominalizări la Oscar. După cum îi spune și numele, povestea este conturată în jurul florii de magnolie, un adevărat cadou pentru persoana iubită. Mai mult decât atât, filmul te inspiră cum să faci un cadou inedit: o livrare cu flori pentru cei dragi!

Tu știi cum poți face un cadou cu flori?

Acum, că ai o listă cu 5 cele mai frumoase filme cu flori, întrebarea noatră este: tu știi să faci un cadou special?

După cum arată și ultimul film, poți face un cadou pe măsură de oriunde: tot ce ai nevoie este dorința și un telefon mobil. Cu Flori de Lux poți comanda flori oriunde și de oriunde. intră pe www.floridelux.ro și alege unul dintre cele mai impresionante buchete cu flori. Poți comanda online flori pentru fiecare persoană dragă din viața ta!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.