Flori la ghiveci de 8 martie – cadoul perfect pentru Ziua Mamei, florile noastre la ghiveci pot fi comandate online, chiar acum, din floraria FlorideLux, la cele mai bune preturi. Doar stii deja cat de pasionata este mama ta de plante, stii ca le are in balcon, pe terasa, in gradina, „sterpeleste” pui de plante de unde apuca sa ii prinda in ghivece 🙂 si sa isi decoreze frumos casa. Stii cum le vorbeste in fiecare zi, cu mare drag, si mai ales stii ca la ea florile la ghiveci au un succes teribil si la tine mor in prima saptamana! Cum reuseste, doar mama stie! ❤️❤️️️❤️️

Citeste si: Flori in ghiveci de 8 martie, cum ingrijim florile de primavara

Tocmai pentru ca mama indrageste atat de mult plantele de primavara, iti recomandam sa ii oferi cu ocazia Ziua Mamei flori la ghiveci de 8 martie. In floraria noastra nu doar ca vei gasi flori la ghiveci incantatoare, plasate in cosuri sau in ghivece de ceramica decorative, ci vei descoperi si ca poti beneficia de aceste cadouri minunate de livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, chiar de 8 martie!

Flori la ghiveci de 8 martie

Poti alege din flori la ghiveci primula, bonsai, zambile, narcise, muscari sau ghiocei. Avem o selectie foarte mare de flori la ghiveci de 8 martie si suntem foarte mandri de aceasta si de preturile exceptional de bune pe care ti le oferim in perioada 1-8 martie. Plus, am reusit, datorita clientilor din ce in ce mai multi care comanda de la noi flori la ghiveci, sa avem o campanie speciala de Ziua Mamei, respectiv la orice comanda cu livrare in perioada 1-8 martie primesti gratuit si un martisor cadou, purtator de noroc si voie buna in prag de primavara!

Citeste si: Flori de 8 martie la ghiveci, cele mai frumoase plante luna martie

Flori la ghiveci de 8 martie

Am ales pentru tine ateva modele de flori la ghiveci luna martie, din care poti alege, special pentru mama ta. Comanda online aceste modele dand click pe imaginile de mai jos sau vino in florariile noastre:

  • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
  • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
  • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
  • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
  • Numar telefon : +40372.740.106
  • E-mail : contact@floridelux.ro

Flori la ghiveci de 8 martie, zambile Flori la ghiveci de 8 martie, cos cu plante

Flori la ghiveci de 8 martie, narcise Flori la ghiveci de 8 martie, narcise, muscari, papucul doamnei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.