Flori pentru copii de Ziua Copilului, 1 iunie. Vrei să faci un cadou de Ziua Copilulului? Comandă flori pentru cei mici, dar și pentru copilul din tine! Într-adevăr, Ziua Copilului e despre zâmbete și joacă, dar, până la urmă, ce ar fi o zi fără flori? Putem sărbători un eveniment atât de important fără un strop de magie pulverizată în parfum de floare?

Noi credem că florile dau farmec vieții și dacă e ceva mână-n mână cu copiii, atunci despre flori e vorba! Oferă flori tuturor copiilor și creează un mix de inocență, pur și gingaș, delicat și fragil. Astfel, copilul tău va învăța să aprecieze lucrurile simple și, dacă vorbim de o plăntuță, aceasta îl va face mai responsabil.

Comandă online flori și aranjamente vesele pentru Ziua Copilului. Haide să vedem care este preferatul tău!

Comanda flori impresionante de la FlorideLux si noi vom livra zambete chiar la tine la usa!

Semnificație Ziua Copilului

Ziua Copilului este una din sărbătorile care aduc bucurie atât în suflet, cât și pe chipurile noastre deoarece ne amintește de copilărie, de inocență și puritate: puritate în gândire, sentimente și aparență.

Totuși, Ziua Copilului are și o bază solidă, o rădăcină care s-a înfiripat în mediul social pentru prima dată la Geneva, în cadrul Conferinței Mondiale pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor. Evenimentul a avut loc în luna august a anului 1925, când un număr de 54 reprezentanți din țări diferite au adoptat Declarația pentru Protecția copilului. Începând cu acea clipă a fost introdusă în legislație Ziua Copilului. Ideea a luat naștere la inițiativa lui Rubab Mansoor, un elev de clasa a VIII-a îndrăzneț și aprobată in 1954 de către Adunarea Generală a Natiunilor Unite.

Comanda online de pe www.floridelux.ro mici animalute in forme de floare si ai livrare oriunde in Romania!

Când sărbătorim

Așa cum am menționat mai sus, Uniunea Internațională pentru Bunăstarea Copilului din Geneva a sponsorizat Ziua Internațională a Copilui, „inaugurarea” sa având loc pentru prima dată în luna octombrie 1953. Un an mai târziu, UNICEF a propus Ziua Copilului drept zi internațională, considerând că fiecare stat trebuie să o recunoască.

În Turcia, Ziua Copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în data de 23 aprilie 1920.

Despre noi, însă, nu se știe exact de ce ziua de 1 Iunie a fost aleasă ca Ziua Internațională a Copilului. Se zvonește că Ziua Copilului se este legată prin dată de Festivalul Dragonului, festival în cadrul căruia consului general chinez de la San Francisco a adunat un număr de copii orfani de origine chineză pentru a sărbători.

Indiferent care i-ar fi originea, cu toții sărbătorim ziua copilului cu bucurie și emoție. Ziua Copilului este mai mult decât o sărbătoare: este o zi în care ne jucăm mai mult și tot jocul e cel cu care cu care asociem viața.  Ziua Copilului ne impulsionează să scoatem la suprafață jovialitatea sufletească și ne amintește că adevărata vârstă vine din interior și, până la urmă: cu toții suntem niște copii!

Flori pentru copii
FlorideLux creeaza animalute din flori de Ziua Copilului si le livreaza oriunde in Romania. Comanda online si tu!

Flori pentru copii. Ce flori oferim celor mici?

Când vine vorba de cei mici, lucrurile se complică. Cum poți mulțumi un copil fără un gram de zahăr sau ce îl poate face să se bucure cu adevărat de cadoul primit, dar fără ca acesta să conțină jucării de care oricum s-ar plictisi în câteva zile?! FlorideLux vine cu o propunere pentru tine și îți oferă zeci de variante de cadouri vesele și colorate, aranjamente din flori naturale în formă de animăluțe, plante mici la ghiveci sau chiar trandafiri criogenați. Cu FlorideLux este simplu să sărbătorești Ziua Copilului. Comandă flori pentru copii și noi vom livra flori în diverse nuanțe și forme.

Animale din flori

Unul din cadourile pentru cei mici, care îi va face să spună Wow! sunt aceste animale din flori. Ți-am pregătit mai jos o galerie cu șase fotografii cu figurine flori în formă de animăluțe. Intră pe www.floridelux.ro și poți alege aranjamente cu flori speciale în formă de broască țestoasă, cățeluș, un iepuraș simpatic, ursuleți sau chiar un tigru care…nu pare prea fioros! Este atât de simplu să aduci zâmbetul pe chipul unui copil, nu ezita să o faci! Copiii sunt inocenți și se bucură de orice lucru mărunt, apreciază tot ce este diferit, ceea ce înseamnă că de Ziua Copilului poate sărbători altfel! Comandă online cadouri pentru cei mici de la FlorideLux și ai numeroase avantaje, livrarea promptă este unul dintre acestea!

 

Plante mici

Ne-am gândit că o plăntuță poate fi un cadou potrivit pentru piticul tău. Pe lângă privirea mirată și emoția unui cadou neașteptat, plantele de la FlorideLux au numeroase beneficii asupra sănătății copilului. În primul rând, o plantă precum cea din fotografie va avea un rol important în purificarea aerului din cameră. În plus, pe lângă design-ul special pe care îl oferă, o pată de culoare proaspătă în încăpere, plantele la ghiveci te scapă de stres și dă o atmosferă relaxantă casei tale.

Dar, avantajul suprem pe care îl prezintă o plantă cadou de la FlorideLux este acela că va oferi responsabilitate copilului tau, o resposabilitate care îi va plăcea! FlorideLux te încurajează sa comanzi online plăntuțe pentru copii și vor învăța să fie organizați și atenți la lucrurile pe care le posedă!

Flori pentru copii
La FlorideLux gasesti flori si cadouri pentru toti. Ai livrare oriunde in 2-4 ore!

Trandafiri criogenați

Un alt cadou pe care îl poți comanda online de Ziua Copilului este un aranjament compus din trandafiri criogenați. Trandafirii criogenați sunt destinați „copiilor mai mari”, fiind un aranjament cu o mare durată de viață, un design sofisticat, elegant, care s-ar potrivi de minune unei domnișoare, doamne care poartă în suflet nostalgia copilăriei. Comandă trandafiri criogenați și creează un moment excepțional! Dacă vrei să îi faci o surpriză pe măsura așteptărilor, comandă un urs gigant pentru o emoție cât mai intensă!

 

Flori pentru copii
Comanda online trandafiri criogenati pentru un cadou inedit! FlorideLux livrează flori oriunde în lume!

Ziua Copilului este un prilej de bucurie și trebuie să o prețuim așa cum se cuvine. Trăiește viața ca un copil și simte fiecare clipă la adevărata intensitate! Rezervă-ți timp și amintește-ți de lucrurile care te împlinesc, unde și alături de cine te simți fericit! FlorideLux îți este aproape în momentele importante din viața ta: și atunci când ești fericit, dar și în clipele triste. Comandă online flori și cadouri de lux și profită de ofertele constante pentru sărbătoarea ta!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.