Flori pentru femeia Fecioara, perfectionista din viata ta, sarbatorita pana pe 21 septembrie. Cu totii stim ca aceste femei sunt greu de multumit pe toate planurile.

flori pentru femeia fecioara

Sarmanta, perfectionista si mere atenta la detalii, femeia Fecioara pare greu de atins si foarte usor de dezamagit. Ea are stofa de critic, cu atentia ei la detalii. Femeia Fecioara simte imediat cand un om are ceva de ascuns, sau cand cineva se da drept ceva ce nu este.

Din toate semnele zodiacale, femeia Fecioara este singura care poate sa astearna linistea si ordinea in mijlocului unui haos. Ea poate sa faca ordine in cele mai complicate situatii si reuseste sa vada clar toate datele problemei. Femeia Fecioara este pragmatica, practica si nu pierde timpul cu vise imposibile, bazandu-se mereu pe realitate.

Aici gasesti toate informatiile despre noua colectie Golden Autum 2016

Flori pentru femeia Fecioara

Stim cu totii deja ca Fecioarelor le plac detaliile si eleganta si sunt extrem de organizate. Din acest motiv florile pentru femeia Fecioara trebuie sa puna accent pe atentia la detalii si sa arate perfect si ordonat.

Asocierile neobisnuite nu sunt pe placul nativelor din Fecioara. Acestea prefera buchete din flori bine organizate, clasice si elegante. Culorile preferate sunt galben, albastru, violet, portocaliu si grena. Floarea dominanta a zodiei este crinul. Printre florile preferate ale Fecioarelor se pot enumera: crizanteme, gladiole, violete.

Cateva aspecte care va pot ajuta in alegerea unui buchet de flori pentru femeia Fecioara:

1. Alegeti un buchet de flori cu o forma bine definita – in acest caz, buchetele de flori uniflorale sau cu o forma perfect definita sunt cea mai buna alegere. Fecioarele gasesc aproape intotdeauna un motiv de critica, iar cand ceva nu este la locul sau fii sigur ca acestea vor incerca sa restabileasca ordinea.

2. Evitati sa alegeti o combinatie riscanta – atat cand vine vorba de culori cat si de flori. Optati pentru buchete dintr-un singur soi de flori si culori cat mai potrivite. Fecioarele prefera lucrurile simple, astfel un buchet clasic si elegant va fi sigur apreciat.

3. Alegeti un buchet de flori surprinzator, dar in acelasi timp clasic – cu atat mai mult romantic. Fecioarele sunt romantice incurabile, astfel gesturile surprinzatoare le vor emotiona cu siguranta.

4. Poti alege o planta in ghiveci sau una din florile preferate ale zodiei – cu siguranta orice regula are si exceptia ei, insa daca vei alege un buchet de flori in nuante de albastru sau care sa contina crini cu siguranta nu vei da gres. Fecioarele vor aprecia gestul tau si mai ales florile primite in dar.

 

Pe 8 Septembrie sarbatorim Sf. Maria – aici gasesti cele mai frumoase recomandari

 

Mai jos am pregatit pentru voi cateva optini pentru a impresiona femeia Fecioara din viata ta:

 

Flori pentru femeia Fecioara

buchet trandafiri rozbuchet trandafiri rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.