Flori pentru mama, Acum a venit timpul tău de a-i mulțumi mamei pentru toate lucrurile minunate pe care le-a făcut pentru tine și toată dragostea pe care ți-a adus-o. De ce? Pentru că mama merită întotdeauna cele mai frumoase flori! Găsiți cu ușurință aici cadoul perfect pentru mama! De la trandafiri roz până la garoafe dulci, îi va plăcea cadoul de ziua mamei.

Mămicile adoră florile, făcându-le cadoul perfect pentru orice ocazie. O gamă largă de flori poate fi trimisă unei mame, inclusiv trandafiri mov, crini roz și lalele galbene. Fie că mama ta iubește margaretele, trandafirii, orhideele sau garoafele, nu există o alegere greșită în privința florilor.

Flori pentru a spune Mi-e Dor de Tine!

Cum ai vrea sa îi transmiți mamei gândurile tale bune atunci când ea este departe de tine? Ai nevoie de un anumit cadou pentru a-ți comunica sentimentele față de cei dragi atunci când vă aflați la distanță.

S-ar putea să vă gândiți la milioane de cadouri, dar nimic nu poate fi la fel de liniștitor ca florile. Florile au aspect fermecător, parfum liniștitor și capacitatea de a înveseli starea de spirit. Sunt cele mai bune transportatoare de emoții. Când doriți să-i spuneți mamei „Mi-e dor de tine”, trebuie să știi care sunt acele flori specifice care transportă o anumită emoție.

Flori pentru a spune Te iubesc!

Trandafirii roșiisunt floarea romantică clasică și, oricât de clișeu ar fi putut deveni, există un motiv pentru care au rezistat testului timpului.

Rozul este, de asemenea, o culoare clasică pentru trandafiri și reprezintă, de obicei, feminitatea, dulceața sau echilibrul. Cu toate acestea, rozul deschis poate accentua blândețea și fericirea, în timp ce rozul mai întunecat poate evidenția aprecierea și recunoașterea.

Găsirea mugurilor care trec de la galben la roșu poate fi un mesaj frumos cu privire la modul în care relația dvs. a trecut de la prietenie la mai mult, iar trandafirii de lavandă nu numai că oferă o culoare revigorantă de culoare, ci înseamnă și dragoste la prima vedere.

Flori pentru a transmite gânduri optimiste

Este ușor să ne lăsăm prinși de tot zgomotul și haosul care ne înconjoară zilnic. De multe ori uităm să ne oprim și să apreciem lucrurile frumoase (adesea mici) care sunt consumate de zgomot.

„Fericirea este să ții flori în ambele mâini.”

Proverb japonez
Flori pentru mama, buchete pentru mama, cadouri pentru mama ta!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online
www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro