Flori pentru Sfantul Petru si Pavel, un cadou perfect pentru ziua de 29 iunie sunt cu siguranta florile! De ce? Pentru ca acestea bucura pe oricine, mai ales in plina vara, cand natura parca ne imbie la mai multa culoare, la mai mult parfum si prospetime. Alte avantaje ale florilor sunt faptul ca se potrivesc oricarui destinatar, femeie sau barbat, partener de afaceri sau prieten, sotie sau mama, doctor sau profesor, persoana apropiata sau un om pe care abia il cunosti.

Flori pentru Sfantul Petru si Pavel au preturi foarte bune, potrivindu-se oricarui buget. De asemenea, daca le comanzi online de pe www.floridelux.ro beneficiezi si de livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania. Pentru 29 iunie, adica Sfantul Petru si Pavel, ziua cand 600.000 de romani isi serbeaza onomastica, am pregatit cateva oferte extrem de bune pentru toti cei interesati. Produsele sunt la oferta si sunt potrivite acestei ocazii de vara, pentru ca sunt foarte colorate, parfumate si rezistente, dar si pozitive / vesele.

Suntem convinsi ca veti fi absolut incantati de aceste produse flori pentru Sfantul Petru si Pavel. Dar mai intai de toate sa aflam cateva informatii interesante despre Sfantul Petru si Pavel:

  • 600.000 de romani isi sarbatoresc pe 29 iunie onomastica, dintre care mai mult de 350.000 sunt barbati
  • numele sarbatorite sunt: Pavel, Petru, Petre, Petrica, Petrisor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruta, Petrita, Paulina, Paulica, Pauliana si alte derivatii
  • Sf.Petru si Pavel se sarbatoreste pe 29 iunie in calendarul ortodox

Flori pentru Sfantul Petru si Pavel

Aici veti gasi toate ofertele pentru 29 iunie: cadouri sf.petru si pavel, iar mai jos am pus pentru voi poze si link-uri catre cele 2 produse special create pentru Sfantul Petru si Pavel, alaturi de oferta bonus, la super pret! Exact cum spuneam si mai sus, toate aceste produse beneficiaza de livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, chiar de Sf. Petru si Pavel. Preturile includ toate taxele.

Primul produs este un cufar cu flori colorate de vara: frezii, hortensii, trandafiri si craspedia. Cufarul este negru cartonat si cu incuietoare metalica, fiind inscriptionat cu mesajul: Do more of what makes you happy!

Flori pentru Sfantul Petru si Pavel cufar flori sf.petru si pavel

Al doile produs este o inghetata din flori, cu aroma de fructe de padure (lisianthus roz) si lamaie racoritoare (felii de lamaie decorativa). Cupa de inghetata sau cornetul este verde intens si este din plastic, putand fi pastrat precum element decorativ dupa ofilirea florilor.

esti-gata-de-vara flori sf.petru si pavel, inghetata

Noua colectie FlorideLux, cele mai speciale oferte online flori de lux:

FB-HL-IMAGE instagram1 instagram3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.