Flori Sfântul Ștefan, Acum în plin sezon de sărbători, nu uitați de cei dragi care au zilele de nume în luna decembrie. Anul acesta, personalizați-vă cadoul cu floarea lunii sărbătoriților. Narcisa este una din florile lunii decembrie, și simbolizează fidelitatea, urările și respectul.

Deși majoritatea narciselor sunt flori de primăvară, mai multe specii, cum ar fi narcisul alb, înfloresc iarna, făcându-l selecția perfectă ca floare a lunii din decembrie.

Poinsettia și Gardenia: Alte flori de naștere din decembrie

În timp ce crăciunițele sunt mai frecvent asociate cu Crăciunul, ele sunt, de asemenea, considerate ca flori de naștere pentru decembrie. Crăciunița se mai numește Stea de Crăciun și Floare de Crăciun datorită formei și culorii „florilor”, care sunt bractee tehnice. Floarea poartă numele diplomatului și medicului american Joel Roberts Poinsett, care a jucat un rol vital în aducerea plantelor din Mexic în America de Nord.

Aztecii au considerat aceste flori ca un simbol al purității. Astăzi, florile vibrante de poinsettia înseamnă succes, voie bună și sărbătoare. Mai mult decât atât, ele sunt floarea națională din Trinidad și Tobago și emblema florală a Madagascarului.

Poinsettia și Gardenia: Alte flori de naștere din decembrie

Gardenia, o altă floare plăcută în decembrie, poartă numele renumitului botanist Alexander Garden. Puritatea și dragostea se numără printre numeroasele semnificații ale acestor flori. Ele sunt, de asemenea, asociate cu încredere, reînnoire, intuiție, și auto-protecție, printre altele. Mai mult, a oferi o gardenie este un mod de a spune „ești minunată” pentru cineva.

Lalelele sunt cunoscute pentru florile lor mari, spectaculoase și viu colorate. De obicei în roșu, alb, roz sau galben. În limbajul florilor, lalelele, în general, înseamnă dragoste perfectă. Cu toate acestea, culorile lor dau sensuri diferite. Lalelele roșii semnifică adesea dragostea adevărată, pasională. În timp ce lalelele albe înseamnă iertare. Lalelele mov, care simbolizează regalitatea, sunt, de asemenea, o alegere populară.

Flori Sfântul Ștefan, Recomandările Floridelux

Cutie de lux The Golden Hour este cu adevărat un cadou luxuriant, cu detalii aurii prețioase care vor atrage imediat admirația destinatarei. La ceasul de aur, la miezul nopții, îi poți dărui Ștefaniei această cutie. Cutia elegantă FlorideLux este livrată închisă, pentru un plus de mister și șarm. Odata deschisă, ea va descoperi înăuntru 16 trandafiri roșii, 1 trandafir auriu și o sticlă Bottega Gold spumant luxuriant.

Buchet 19 trandafiri albi strălucitori și delicați, fermecători până la ultima petală. Buchet magnific, creat din 19 trandafiri strălucitori și proaspeți.

Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Cutie de lux Teddy Love îți permite să îi oferi un cadou elegant, romantic și drăgălaș, toate în același timp! Oferă cadoul perfect și cea mai frumoasă experiență!

Buchet trandafiri albi și orhidee imperială – Acest buchet proaspăt este compus din 6 trandafiri albi și 3 cupe orhidee imperială, în decor senzațional de verdeață proaspătă.

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro