Fotocartea, o carte numai a ta, personalizata in intregime, tiparita cu viata si sentimentele tale. Cele mai frumoase si importante amintiri pastrate intre coperte, transformate intr-o poveste cu imagini. O poti comanda si pregati, daca esti fotograf cu experienta, cu ajutorul specialistilor de la albumefotohd.ro. Daca esti in cautarea unei solutii simple si rapide, incearca aici.

Albumele fotografice nu se invechesc niciodata, pentru ca in ele se imbina doua arte primordiale.  Astfel, literatura e prezenta in gestul rasfoirii paginilor, iar arta fotografica presupune prelucrarea imaginilor. O carte cu fotografii, o carte care te poarta, pagina cu pagina, pe potecile amintirilor. Tot asa cum un trandafir eternizat iti trezeste peste ani si ani aceleasi emotii ca in clipa cand ti-a fost daruit.

Fotocartea, o carte numai a ta
Album foto handmade copii

Fotocartea, o carte numai a ta sau fotografii pe suport electronic?

Raspunsul la aceasta intrebare este evident, dovada sta popularitatea care nu a scazut niciodata a fotocartilor. Chiar daca avem la indemana atatea mijloace moderne de fotografiere si stocare a imaginilor, ne intoarcem cu admiratie la forma tiparita.

Motivele pentru care ne dorim sa imortalizam pe hartie cele mai importante momente din viata noastra sunt usor de inteles. Cartea foto accentueaza importanta momentului, fie ca vorbim de evenimente festive, fie de experiente de zi cu zi. Exista fotocarti potrivite pentru nunta, botez, absolvire, intalnire festiva, dar si albume foto de vacanta, despre hobby-urile noastre sau dedicate celor dragi. Momente precum mutarea intr-o casa noua, serbarea scolara a copiilor nostri, concertul trupei noastre preferate sau cea mai tare petrecere cu prietenii trebuie pastrate.

Astfel, magazinele specializate ne pun la dispozitie albume foto din piele naturala, ecologica, handmade, coperta de acril sau fastbind. Exista o generoasa oferta online care are printre avantaje costurile mai mici, accesibilitatea, gradul inalt de personalizare si diversitatea produselor.

Fotocartea, o carte numai a ta
Albume foto deosebite

Cum alegem Fotocartea, o carte numai a ta?

Calitatea fotocartii, presupunand aplicarea celor mai noi tehnologii, este cea mai importanta, alaturi de seriozitatea in comunicare, operare si livrare a produsului. Specialistii fotografi trebuie sa realizeze mai multe procese tehnologice pentru a-ti garanta cea mai reusita experienta.

Astfel, ei verifica in profunzime fiecare fisier digital, asigurandu-se de precizia profilurilor de culoare, de dimensionarea corecta sau luminozitate. In plus, formatul fotocartii alese trebuie sa nu afecteze fotografia, sa nu duca la taieri din cadrul acesteia. Toate acestea sunt preocuparea principala a profesionistilor, pentru care albumul foto perfect este nu doar usor, ci si obligatoriu de realizat.

Iti recomandam cea mai simpla solutie: site-urile specializate, adresate profesionistilor, precum albumefotohd.ro sau amatorilor – fotocartealbum.ro. Poti comanda o fotocarte deosebita, la un pret excelent, de pe site-ul FlorideLux.ro, floraria numarul 1 din Romania.

Daca esti fotograf de evenimente, ai acces la intreaga oferta de albume foto de inalta calitate, aici. Contact: (+40) 0730.585.595 / (+40) 0728.585.595 comenzi@albumefotohd.ro

Fotocartea, o carte numai a ta
Album foto coperta cartonata

Sa aflam mai multe despre Fotocarte, o carte numai a ta:

Fotocarti personalizate de calitate

Albume foto fotocarte personalizate

Albume foto personalizate

 

1 thought on “Fotocartea, o carte numai a ta

Comments are closed.