Idei cadouri Paște 2021, Ce ar trebui să trimit de Paște? Paștele este o perioadă excelentă a anului pentru a trimite flori! Culorile care sunt în mod obișnuit asociate cu Paștele – roz, alb și galben se complimentează reciproc atât de bine. Și sunt adesea îmbinate în unele dintre aranjamentele noastre florale de Paște. De asemenea, un buchet de Paște este un cadou minunat de trimis de Paște.

Buchete flori primăvăratice

Perfecțiunea florilor de primăvară – trimite astăzi acest buchet dulce, plin de sentimente și culori încântătoare, pentru a-i aduce primăvara în suflet. Buchetul nostru întruchipează într-adevăr perfecțiunea florilor de primăvară, fiind realizat din trandafiri catifelați, mathiola feminină și veronica jucăușe.

Buchet multicolor senzațional, un cadou perfect în ocaziile romantice. Buchetul este foarte voluminos și parfumat, fiind realizat din: irișialstroemeria, hypericum, solidago și orhidee imperială, alături de 3 inimioare din catifea.

Buchet colorat și romantic – un mix vesel și proaspăt, flori colorate care îi vor încânta privirile și îi vor topi inima. Buchetul conține lisianthus verde, minirosa rozflori de rice flower și lemonium. O combinație florală efervescentă, decorată cu o inimă din catifea roșie.

Cutii cu flori primăvară

Cutie mov cu floarea soarelui, pentru momentele când vrei să îi trimiți femeii iubite un aranjament care să o scoată din monotonie și să îi aducă în suflet raze de soare reale. Acest aranjament este luminos, vibrant, proaspăt și colorat!

Cutie rose quartz și serenity blue – Aceste nuanțe suave ne duc cu gîndul la serenitate, liniște sufletească, plutire și suprafețe fine. Împreună fac o pereche magnifică și ne aduc acest aranjament special cu delphinium, lisianthus, phlox și hypericum.

Cutie senzațională cu flori de câmp – Cutia neagră susține un mix floral colorat și plin de prospețime, creat din ranunculustrandafiri, lisianthus, viburnum, hypericum și eryngium. Un cadou care aduce veselie în orice locație!

Aranjamente drăgălașe de Paște

Oul de Paște NOROCOS – Un ou din ceramica, într-o culoare de lila absolut cuceritoare, care te duce imediat cu gândul la primăvară și la această sărbătoare mult așteptată de toți catolicii.

Ou roșu de Paște cu flori splendide – Am realizat un ou din ceramică roșu cu buline albe, plin cu flori splendide, elegante, proaspete și parfumate de: frezii albe, trandafiri roșii, lisianthus verde și verdeață.

Ou din ceramică plin cu flori colorate – Trimite celor dragi acest ou din ceramică, având o dimensiune de aprox. 25 cm, decorat cu flori de minirosa, hypericum, wax flower, frezii colorate și aster lila.

Flori si cadouri cu bunatati, Paste 2021! Alege din noua colectie FlorideLux!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro