Idei de cadouri pentru Sfantul Andrei – pe data de 30 noiembrie ortodocsii din intreaga Romanie serbeaza cu mic, cu mare ziua Sfantului Andrei. Aceasta zi este considerata in cultura noastra un soi de Halloween local, noaptea cand strigoii si fantomele prind viata. Cei care vor sa se apere de acest fenomen, trebuie sa puna usturoi la usi si sub perna.

idei de cadouri pentru sfantul andrei

De asemenea, noaptea Sfantului Andrei este considerata noaptea din an cand fetele nemaritate isi pot visa ursitul. Fata de maritat trebuie sa prepare o „Turtuca de Andrei”, turtita subtire din faina de grau, foarte sarata, coapta pe plita sobei si trebuie sa o manance inainte de culcare. Baiatul care vine in vis sa-i aduca apa ca sa-si potoleasca setea urma sa o ceara de nevasta in cursul anului.

Flori de Sfantul Andrei

Ziua Sfantului Andrei este si onomastica (aniversarea numelui sau ziua de nume) pentru peste 720.000 de romani din intreaga tara. Andrei, Andreea, Andra sunt nume extrem de populare in Romania si cu siguranta ai in familie sau in cercul de prieteni cel putin o persoana cu acest nume sau derivatii:

Andreea
Andra
Andrada
Andraș
Andruș
Andruța
Andreas
Andrias
Andries
Adi
Andi
Andu
Andru
Andreiu
Edra
Endre
Deia
Deea

Specialistii de la FlorideLux, cea mai buna florarie online, au creat pentru tine o lista premium cu idei de cadouri pentru Sfantul Andrei. Lista contine atat buchete de flori pentru Andrei sau Andreea, cat si cutii cu flori, aranjamente florale, cosuri cu flori sau cadouri inedite. Preturile sunt extrem de speciale, gandite pentru aceasta sarbatoare unica in an, beneficiezi de livrare flori Sf. Andrei GRATUITA in peste 12000 de localitati din Romania + felicitare gratuita + poza martor pe email inainte de livrare + instructiuni ingrijire si plic hrana florala + SMS si email de confirmare livrare in timp real.

Stii deja ca te poti baza pe serviciile de cea mai buna calitate de la FlorideLux, indiferent de ocazie. Ziua Sfantului Andrei este cu atat mai speciala pentru noi cu cat deschide si sezonul de cumparaturi de Craciun (brazi de Craciun, coronite de Craciun, cadouri de Craciun, flori de Sfantul Nicolae, aranjamente de Craciun etc. – abia asteptam!!! ❤️✨🙌 )

Idei de cadouri pentru Sfantul Andrei

flori-de-sfantul-andrei sfantul_andrei_buchet_cadou buchet_andreea img_9950

Vezi aici toata oferta de flori de Sf.Andrei – 30 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.