Idei pentru floristi: top 3 combinatii florale cu care nu dai gres – acum trecem printr-o perioada mai linistita din punctul de vedere al clientelei, atunci cand vine vorba despre floristi, florarii, vanzari in florarie. Poti citi aici: De ce se cumpara mai putine flori in post?

Dupa o perioada atat de aglomerata cum este 1-8 Martie, este un pic infricosator sa vezi cat de liniste este, mai ales in perioada dinainte de Paste. Daca esti in cautare de idei pentru o vanzare mai buna in florarie in aceasta perioada, am facut pentru tine o lista cu top 3 combinatii florale si idei de design floral cu care nu vei da gres niciodata in fata clientilor. Daca ti-am trezit interesul, continua sa citesti sa da un share acestui articol, ce va ajuta cu siguranta si alti colegi din bransa.

idei pentru floristi

Idei pentru floristi: top 3 combinatii florale cu care nu dai gres

  1. Trandafiri rosii si gypsophila

Combinatia de alb cu rosu este una foarte atractiva pentru sufletele indragostite ce iti vor calca pragul florariei. Trandafirii rosii sunt deja destul de scumpi. Combinandu-i cu o floare mai ieftina, asa cum este gypsophila, creezi un buchet voluminos, cu un contract coloristic pe placul clientilor si pe care vei reusi sa ii vinzi la un pret convenabil.

2. Buchete flori de primavara

Desi a trecut perioada 1-8 martie, clientii sunt in continuare atrasi de florile de primavara, fiind delicate, colorate, parfumate si la un pret foarte bun in aceasta perioada. Florile de primavara rezista mult timp in vaza, sub forma taiata, cu o ingrijire atenta. Daca vrei sa inveti totul despre ingrijirea profesionala a florilor, in functie de tipul de tija si de sezonalitate – inscrie-te azi la Curs decorator floral !! Cel mai complex si serios curs dedicat floristilor din Romania!

3. Cutii cu flori

Trendul 2019-2020 este clar axat pe cutii cu flori, cutii cu trandafiri si derivate. Poti sa te aprovizionezi cu cateva cutii dragalase pe care sa le decorezi rapid cu burete floral si cateva flori mai mari, mai mici, in combinatii interesante. Cutii sunt usor de transportat, elegante si atrag atentia clientilor prin coloritul viu si intens.

Continua sa te informezi:

1 thought on “Idei pentru floristi: top 3 combinatii florale cu care nu dai gres

Comments are closed.