Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite, Ziua Îndrăgostiților se apropie și, deși ziua dragostei din acest an ar putea arăta puțin diferit, acesta este cu atât mai mult un motiv pentru a sărbători oamenii din jurul tău. S-ar putea să nu poți ieși la o cină romantică, dar poți arăta în continuare oamenilor importanți din viața ta cât de mult îi iubești, cu un cadou din inimă.

Cu toții știm că dacă doriți cadouri care să ajungă la timp, ar fi bine să faceți cumpărături devreme. Așa că, pentru a vă ajuta să vă grăbiți căutarea, am organizat mai multe idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Citiți mai departe pentru puțină inspirație, astfel încât să puteți face această zi memorabilă cu un cadou din inimă.

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Abonament lunar la buchete de flori – Cu FlorideLux, îi puteți trimite în fiecare lună un aranjament proaspăt de trandafiri sau flori mixte.

Brățară de mână – I-ai spus „Te iubesc” de mai multe ori decât poți număra, dar dacă ar putea să-ți poarte dragostea la mână? Asta da romantism. O frază scurtă (dar dulce) scrisă de mână și transformată într-o brățară de aur, aur roz sau argint.

Precomandă pentru 14 Februarie și ai discount de 15% la florile preferate ale iubitei tale!
Precomandă pentru 14 Februarie și ai discount de 15% la florile preferate ale iubitei tale!

Trandafir conservat – Într-o cutie în formă de inimă sau într-o cupolă, există un trandafir conservat curcubeu, albastru, roz, alb sau roșu. Astfel încât să-i poată reaminti dragostea ta mult timp după Ziua Îndrăgostiților.

Set cadou de ceai și cană, o cutie de cadouri impresionantă, cu imprimeuri florale rare ale lui Pierre-Joseph Redouté (1759-1840), inspirate din biblioteca NYBG. Un cadou ideal pentru orice iubitor de ceai fin, artă și natură.

Set cosmetice Purple – Îți recomandăm setul de cosmetice Purple, ce conține: cutie patrată neagră FlorideLux, fundă decorativă din satin, un săpun de lux, un body butter, un body scrub, un body massage oil, un body milk și o lumânare aromaterapie florală.

Inimă de baloane colorate – Nu există un accesoriu mai bun pentru toate postările voastre de Instagram de Ziua Îndrăgostiților, decât o inimă uriașă făcută din baloane. Aceasta include chiar și flori pentru o atingere deosebită.

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro