Cand vine vorba de iubire, tot ce te intrebi este: ce pot face sa raman vesnic in inima ei. Vrei sa ii faci o surpriza in Arad, dar nu stii cum sa incepi? Am venit in ajutorul tau si te vom invata tot ce trebuie sa stii despre jocurile dragostei.

Cea mai buna florarie online iti sta la dispozitie, innarmata cu zeci de cadouri si surprize, toate adunate laolalta pe o platforma conceputa pentru tine! Cu ajutorul FlorideLux.ro, alegi in doar cateva minute, cateva click-uri, un buchet proaspat si parfumat, pe care il poti avea in aceeasi zi livrat in Arad, chiar la usa ta.

Stiai ca….

Aradul este unul dintre cele mai dezvoltate judete din Romania in ceea ce priveste economia, lucru datorat apropierii de granita de Vest a tarii.  Desi vorbim de un oras bogat, cei mai multi dintre localnici lucreaza in afara, iar „bogatia” lor este reprezentata de „palatele” si locuintele imense din jurul Aradului.

Poate ca nu este un oras la fel de vizitat precum Brasovul, insa daca vei ajunge aici, cu siguranta vei avea ce sa vizitezi. Centrul istoric este un loc pe care nu trebuie sa il ratezi, fiind asemanat cu o „Mica Viena” datorita celor peste 100 cladiri din secolele al XIX-lea si al XX-lea inscrise in Patrimoniul Cultural al Romaniei. Bulevardul Revolutiei, un bulevard generos, traversat de o fasie de verdeata, te transpune in epoci trecute, regasind cladiri construide in stiluri: baroc, neobaroc, gotic, neogotic si eclectic.

Livrare flori Arad

Poti avea livrare flori Arad in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.