Livrare flori in Botosani, la doar cateva click-uri distanta! Daca vrei sa faci o surpriza frumoasa in Botosani, comanda flori online pentru iubita ta si ai livrare flori in Botosani in cateva ore. Intra pe FlorideLux.ro si comanda cele mai frumoase flori pentru ea sau pentru femeile din viata ta. Aici vei gasi sute de produse cu care vei cuceri pe oricine! Exista o gama larga de flori, aranjamente colorate, buchete voluminoase si parfumate.

Stiai ca?

Orașul surprinde plăcut turismul prin arhitectura veche a clădirilor existente dar și prin modestia tipic moldovenească.
Orașul este așezat în partea de sud-vest a județului pe interfluviul dintre râurile Sitna și Sresleuca, apoi coboară între dealurile Crivăț, Agafton și Baisa.
O valoare arhitecturală deosebită o constituie lăcașurile de cult vechi de jumătate de mileniu, precum și zona de târg a orașului, renumită pentru arhitectura din centrul istoric.

Despre Botoșani se știe că a fost recunoscut la începuturile lui ca un mare târg comercial, statut pe care și l-a păstrat mult timp datorită poziției geografice favorabile, respectiv vecinătatea cu apele mari ale țării, Siret și Prut, plus accesul la marile drumuri comerciale ce strabeateau Moldova.

În centrul vechi al orașului remarcăm o structura de târg cu pivnițe boltite suprapuse, acestea adăpostind timp de sute de ani mărfurile târgului, totodată fiind și loc de refugiu pentru populație în timpul invaziilor.

Originea numelui de Botoșani, conform explicațiilor, poate veni de la numele unui boier pe nume Botas, care a trăit pe aceste meleaguri la începutul mileniului II. Numele familiei Botas este pomenit în documente foarte vechi încă de pe timpul lui Ștefan Cel Mare, ca una din familiile alese ale Moldovei.

Livrare flori in Botosani

Poti trimite flori oriunde in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.