Cauti livrare flori in Covasna?

Atunci cand vrei sa faci o supriza in Covasna, apeleaza la FlorideLux si nu vei da gres. Aici vei gasi flori deosebite, o varietate de culori si sortimente, toate cu livrare in mai putin de 24 de ore oriunde in Romania.

Stiai ca?

Covasna este un oras din judetul Covasna, Transilvania, Romania, si este situat la marginea sud-estica a partii inferioare a Carpatilor de Curbura, pe DN13E.

Datorita faptului ca este situata intr-o zona cu activitate vulcanica (in trecut) este renumita pentru apele sale minerale si mofetele.

In Covasna se intalnesc izvoarele minerale cele mai renumite in Ardeal, cu o diversitate de mai mult de 1500 de elemente de compozitie.

Este cea mai renumită statiune balneo-climaterica din tara pentru tratarea afectiunilor cardio-vasculare, orasul având peste 10 hoteluri si nenumarate pensiuni, un spital de profil cardiologic cu baze de tratament.

Prin apele sale minerale si emanatiile de dioxid de carbon este foarte potrivit pentru tratamentul tuturor bolilor cardiovasculare, dar si pentru alte boli.

Padurile, baltile si paraurile Carpatilor de Curbura sunt pline cu provocari pentru pescari sau vanatori.

Trimite flori in Covasna:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.