Livrare flori in Dolj, este simplu sa faci acum o surpriza cu FlorideLux.ro. Daca vrei sa faci o comanda de livrare flori in Dolj, apeleaza la FlorideLux.ro si trimite cadou la domicilu flori, buchete flori, cutii cu flori, aranjamente flori impresionante.

Comanda flori online in Dolj. 

Stiai ca…

Județul Dolj are un relief cu altitudini joase care urcă treptat din partea de sud de la Lunca Dunării spre nord în zona de câmpie (Câmpia Română, Câmpia Olteniei) şi de deal unde altitudinile maxime ajung la 300-400 de metri. Clima din județul Dolj este temperată cu influenţe mediteraneene. Fiind mai aproape de zona caldă a Mării Mediterane, temperatura medie anuală este mai ridicată de aproximativ 12º C cu veri foarte călduroase şi ierni blânde. Cele mai importante cursuri de apă sunt fluviul Dunărea care formează graniţa României cu Bulgaria şi râul Jiu cu afluenţii săi, iar principalele şi cele mai mari lacuri sunt Fântâna Banului, Bistreţ, Maglavit, Golenţi şi Ciuperceni.

Flora este specifică zonei de câmpie cu întinse păduri de foioase în special stejar, plop şi salcâm, iar fauna piscicolă şi de stepă este cea mai numeroasă (barza, iepurele de câmp şi alte rozătoare, egreta, vulpea, căprioara etc.). Cele mai importante atracţii şi obiective turistice sunt Municipiul Craiova cu parcurile şi muzeele sale precum şi cu Grădina Zoologică, Rezervaţia Ornitologică Ciuperceni, Pădurea cu bujori de la Pleniţa, Mănăstirile Bucovăţ, Maglavit şi multe altele.

Livrare flori in Dolj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.